Rogan brutalno iskreno o CM Punku nakon UFC-a 225: “On nema baš nikakvog talenta, postoje ljudi koji bi s nekoliko tjedana treninga postali bolji borci od njega!”

UFC 16.06.2018 19:10h Autor:

Joe Rogan i CM Punk

Joe Rogan se u nedavnom izdanju svog JRE Podcasta osvrnuo na katastrofalan nastup bivše WWE zvijezde CM Punka na UFC-u 225 i njegov drugi neuspjeli pokušaj da upiše pobjedu u elitnoj borilačkoj promociji.

CM Punk, pravim imenom Phil Brooks, prošlog se vikenda vratio natjecanju dvije godine nakon svog borilačkog debija u kojem je ekspresno poražen. Pred domaćom publikom u Chicagu Brooks je preživio tri runde čistih batina te je u konačnici poražen jednoglasnom sudačkom odlukom od Mikea Jacksona kojem je ovo također bila duga profesionalna MMA borba.

S obzirom da 39- godišnji Brooks nije pokazao preveliki napredak u svojim vještinama UFC-ov komentator jednostavno nije imao ništa dobro za reći o njegovom povratku u Octagon.

“Cijela situacija je izgledala jako čudno. Odmah se vidjelo po tome kako CM Punk drži ruke, stoji ukočeno i udara nogama, Isuse Bože. Ne sviđa mi se što je ta borba bila na PPV-u.”

“Nema sposobnost pravilno se kretati. Postoji puno ljudi- atletičara, nogometaša, koje bi ste u nekoliko tjedana mogli naučiti da se bore bolje od njega. I to bez ikakvih problema, jer oni su sportaši. Razumjeli bi kako trebaju unijeti svoju težinu u udarac.”

“On nema nikakvog talenta. U tom je cijeli problem. Fizički on uopće nije talentiran. Ne znam je li problem u načinu ili intenzitetu s kojim pristupa sportu. Znam da problem sigurno nije u trenerima, trenira ga jebeni Duke Rufus.”

Rogan podsjeća da je bio kritičan i uoči Brooksove prve borbe kada je UFC najavio da će popularni kečer bez ikakvog borilačkog iskustva boriti protiv Mickeyja Galla na UFC-u 203.

“Kad sam vidio da će Mickey boriti protiv CM Punka, zapitao sam se,’ Tko je ovo dopustio?! Zašto bi ste ovo k vragu dozvolili?!’ Ovo mu je sto posto zagaranitrano oštećenje mozga. Nema šanse da će pobijediti. Nema proklete šanse. To je kao da uzmete pitbulla i stavite ga u kavez sa štencem. Što mislite, što će se dogoditi? Pitbull će ubiti štenca. Tako funksionira ovaj sport.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI