Rogan brisao suze prisjećajući se borbe Elkinsa i Bektića: Teško mi je ne zaplakati u oktogonu! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.03.2017 16:06h Autor:

Joe Rogan

Joe Rogan ima veliku strast prema borilačkim sportovima i često zna postati jako emocionalan. Na nedavnom izdanju svog JR Experience podcasta UFC-ov komentator je pričao o svojoj ljubavi prema MMA-u i priznao da mu se u određenim situacijama teško suzdržati od suza.

Slavni komičar je tako naveo nedavnu borbu Darrena Elkinsa koji je u nevjerojatnom preokretu u trećoj rundi zaustavio Mirsada Bektića na UFC-u 209 nakon što je primao batine tokom čitavog meča. Rogan je postao emocionalan čak i dok se samo prisjetio te borbe.

“Postoje ti trenuci, poput onog kad je Darren Elkins porazio Mirsada Bektića (glasan izdah) i jako mi je teško ne zaplakati u oktogonu. Bilo je tako teško! Kad sam intervjirao tog tipa- počet ću plakati ovog časa- kad sam ga ispitivao nakon te borbe, pomislio sam,’Ovaj tip je upravo…mislim, ostavio je dušu u tom kavezu!”

“Dvije i pol runde je primao jebene batine i nikada nije odustao ni na sekundu. U njemu nije bilo odustajanja. Nimalo. Nula. I onda je konačno u trećoj završio tipa. I onda je pustio taj urlik kada su prekinuli borbu, mahao je rukama, kretao se po kavezu i derao, čitav pokriven krvlju, Bože! Moram obrisati suze s lica, teško je.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI