Rogan bi volio borbu Rousey vs Caraway!

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.10.2014 16:56h Autor:

Joe Rogan

Nezaobilazne su priče u MMA svijetu o mogućim borbama između muškaraca i žene. Neki će pomisao na to s gnušanjem odbiti dok se nekima takva ideja sviđa. Tim se povodom oglasio Joe Rogan…

Velik broj djevojaka učestalo govori kako bi se voljele naći u oktogonu s Rondom Rousey. UFC-ova prvakinja će naslov braniti 3. siječnja na UFC-u 182 protiv Cat Zingano. Nakon posljednjeg UFC-ovog događaja Joe Rogan je u svom osvrtu na MMA Nuts iznio njemu zanimljive ideje, a jedna od njih je zašto bi bilo normalno vidjeti Rondu Rousey u kavezu s Bryanom Carawayem.

"Ako je legalno jahati na bikovima, ako je legalno skakati s BMX-om onda bi trebalo biti dozvoljeno sve što želite. Mislim da bi se djevojkama iz bantam kategorije trebalo dozvoliti da se bore s muškarcima iz bantam kategorije. Ako Ronda Rousey i Bryan Caraway odluče međusobno se boriti ne vidim razlog zašto im se to ne bi dozvolilo."

Rousey i Caraway su u napetim odnosima još od 2012. kad je Ronda preuzela Strikeforce naslov prvakinje Mieshi Tate s kojom je Caraway u vezi.

"Ako se želi suočiti s muškarcem prosut ću joj zube kroz grlo i slomiti ruku.", napisao je preko Tweetera Caraway.

Rousey se na te poruke nasmijala i poručila da neće odbaciti takvu ideju. Bez obzira koliko god nečija mašta bila bujan ipak je teško povjerovati da bismo u oktogonu mogli vidjeti borbu suprotnih spolova.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI