Rogan analizirao Penna i Yaira: Ovo je pravi duel stare škole i nove škole! (VIDEO)

UFC 10.01.2017 21:11h Autor:

Joe Rogan

Vrlo je intrigirajuća glavna borba UFC Fight Nighta koji će se u nedjelju održati u Phoenixu, između BJ Penna i Yaira Rodrigueza. Toga je svjestan i Joe Rogan koji je pokušavao analizirati taj duel.

Lako je zaključiti kako je tu u pitanju pravi duel veterana i mlade nade, uostalom brojevi tu govore dovoljno. Isto tako nije teško doći do zaključka kako je Penn jedan od najboljih i najuspješnijih te ujedno i najtalentiranijih boraca u povijesti. No, kako je naveo i Rogan, njemu je 38 godina, a posljednji puta je slavodobitno podigao ruku još davne 2010. godine.

S druge strane, iza sebe ima borca koji oduševljava svojim stilom i talentom te koji je pored ogromnog talenta i vrlo uzbudljiv borac. UFC Yaira Rodrigueza gradi kao veliku zvijezdu za sebi vrlo bitno meksičko tržište, kao i za ogromnu meksičku iseljeničku skupinu u svojoj domovini. Njemu bi pobjeda protiv BJ Penna donijela novi uzlet, a biti će zanimljivo vidjeti ima li stari lisac još uvijek spremno nešto za podići fanove na noge.

Pogledajte ovu sjajnu analizu uvijek sjajnog Joea Rogana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI