Rodriguezu zasluženo dva bonusa, Cerrone odmah na pragu još jednog rekorda

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.11.2018 11:22h Autor:

Yair Rodriguez s ekipom

Yair Rodriguez svoj je fantastični nastup nadogradio s dva bonusa, onim za najbolji borbu i onim za najbolju izvedbu, što je uostalom bilo za očekivati. Novi dvostruki UFC rekorder, Donald Cerrone, također je uzeo dodatnih 50.000 dolara, čime je na korak od izjednačavanja još jednog rekorda.

26-godišnji Meksikanac je protiv Chan Sung Junga došao do svoje sedme pobjede u osam UFC nastupa te je upisao peti i šesti bonus. Tako je sada po tri puta bio dio najbolje borbe eventa na kojem je nastupio, a tri puta odradio je najbolju izvedbu. Ovog puta uzeo je oba bonusa odjednom i to više nego zasluženo. I to ne samo za ovaj event. Borba i nokaut svakako će ući i u svaku relevantnu konkurenciju za godišnji izbor onoga najboljeg viđenog u MMA kavezima i ringovima diljem svijeta.

Veliki razlog za slavlje ima i Donald Cerrone. On je, savladavši Mikeom Perryem polugom na ruci, postao prvi čovjek s 21 pobjedom u Octagonu i prvi čovjek s 15 pobjeda prekidom u UFC-u. Kao da mu to nije bilo dovoljno, pojavio je i 14. bonus u karijeri. Cerrone je već prije ove borbe bio borac s najviše UFC bonusa za najbolju izvedbu (najbolji sumbission i nokaut ubrojeni), a sada je došao na samo jedan bonus od Natea Diaza i Joea Lauzona, koji s 15 bonusa ukupno drže UFC rekord po tom postignuću. Gledajući da je izjavio kako mu nije bitno tko mu je idući protivnik nego gdje će se borba održati, ne sumnjamo kako će uskoro krenuti i po taj petnaesti bonus.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI