“Rocky” Conor želi da Khabib Nurmagomedov bude njegov Ivan Drago

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.07.2017 19:13h Autor:

Conor McGregor

Conor McGregor još je jednom iznio ideju da mu Khabib Nurmagomedov bude protivnik u njegovom UFC povratku, a sada je objasnio zašto bi volio da se ta borba dogodi u Rusiji.

UFC već tri godine ozbiljno planira izlazak na rusko tržište, no to se još uvijek nije dogodilo. Jedan od razloga vjerojatno je taj da i dalje traže dovoljno atraktivan program, budući da je to priča koja im ne smije biti promašaj. Khabib Nurmagomedov je velika zvijezda, možda ne toliko u pravoslavnom, koliko u islamskom dijelu Rusije, no svakako bi bio dobar “draw”. A ukoliko njegov protivnik bude Conor McGregor, UFC sigurno ima sve polazne točke za pravi spektakl. Irac ima objašnjenje zašto je upravo to ono što on želi.

“To je svakako opcija koju istražujem i siguran sam da bi smo imali spektakl. Zapravo, cijela priča bi podsjećala na Rockya, zar ne? Zašto se ne bih suprotstavio čovjeku u njegovoj domovini, na jednom tako ludom mjestu kao što je Rusija? To je svakako nešto što bih volio probati”, rekao je McGregor ekipi s BT Sportsa.

Koliko god ovo dobro zvučalo, vjerojatno se ne sviđa Tonyu Fergusonu, ali niti velikom broju fanova, koji smatraju kako bi Nurmagomedov trebao priječi u velter kategoriju ili barem stati u red za čekanja napada na titulu, nakon što je upropastio borbu za privremenu titulu protiv Fergusona, koja se trebala održati na UFC 209. No, Conorova paralela s Rockyem, i to četvrtim dijelom serijala, uistinu ima smisla. Conor čak vjeruje da će vrlo brzo nakon boksačke avanture biti ponovno u MMA pogonu.

“Uvjeren sam kako ću iz meča protiv Floyda izaći bez ogrebotine. Tada ću samo trebati osvježiti moj jiu-jitsu i hrvanje. Onda ću jako brzo biti spreman za svoju iduću MMA borbu.”

Samopouzdanja, ali i zanimljivih ideja McGregoru nikada nije nedostajalo, a te se ideje nerijetko sviđaju i vodstvu UFC-a. Tako da nemojte misliti kako ova ideja nije nemoguća za izvesti. Kada Irac nešto poželi, UFC je znao rušiti mnoge barijere.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI