Rockholdov protivnik poludio na njegov interview kod Ariela Helwania (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.08.2017 16:31h Autor:

David Branch

Nakon izjava Luke Rockholda kako ne vidi smisao u njihovoj ugovorenoj međusobnoj borbi, David Branch je odlučio reagirati putem videa objavljenog na društvenim mrežama.

Bivši dvostruki WSOF prvak odabran je za Rockholdovog protivnika na jednom od idućih UFC evenata. UFC Fight Night 116, koji njih dvojica predvode u Pittsburghu, održati će se 16. rujna temje Rockhold povodom toga razgovarao s Arielom Helwaniem. Bivši prvak nije sretan s izborom protivnika, no prihvatio je borbu zbog toga da napokon prekine predugu pauzu.

Ipak, nije sretan jer ne smatra kako je Branch protivnik s kojim može pozitivno utjecati na svoj skor i šanse za povratak titulu. Ovaj je interview gledao i to mu se nije svidjelo te je odlučio Rockholdu odgovoriti putem videa na društvenim mrežama.

Ukratko, uz podosta vulgarizama, Branch je Rockholda nazvao popularnim nazivom “motherfucker”te je izjavio kako Rockhold nema pojma što govori, budući da on nije poražen preko pet godina. Usput mu je dodao da će ga prebiti kao da ga je uhvatio u situaciju gdje krade od njega. Čini se kako je Rockholdovo podcjenjivanje uznemirilo inače vrlo smirenom i staloženog brancha, inače vlasnika crnog BJJ pojasa, koji posjeduje i vlastitu BJJ dvoranu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI