Rockhold: Werdum je umišljeni lažni prvak koji se bori kao kukavica!

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.06.2015 10:42h Autor:

Screenshot

Luke Rockhold je dugogodišnji prijatelj i klupski kolega Cain Velasqueza. Iako je tek nedavno odradio svoju borbu, Rockhold se ponovno stavio na raspolaganje prijatelju iz AKA dvorane te je doputovao u Mexico City kako bi bio u kutu aktualnom prvaku koji će sutra ukrstiti rukavice s Brazilcem Fabricijom Werdumom.

U intervjuu za MMAFighting, Rockhold je progovorio o zanimljivoj temi vezanoj uz svoj sljedeći meč za titulu prvaka protiv Chrisa Weidmana te je objasnio zašto toliko ne voli Fabricija Werduma.

"Bit će vjerojatno prosinac u New Yorku. Pokušava se riješiti situacija oko dozvola, ali kako sada stvari stoje, u prosincu ću se boriti protiv Chrisa Weidmana u onom što bi trebao biti main event prvog UFC-a u New Yorku", ekskluzivno je otkrio izazivač.

Ipak, trenutačno aktualnija tema je ona vezana uz UFC 188 i netrpeljivost na relaciji Cain – Fabricio…

"Svi znamo kakav je Werdum čovjek. Priča iza leđa, a pokušava biti prijatelj s nama. Onda te udara ispod pojasa dok ne gledaš. Naljutio je prvaka, to nije dobro."

Werdum je okrznuo i Rockholda, a nije tajna da se dvojac ne podnosi previše dobro…

"Ne sviđa mi se već odavno taj čovjek. Imali smo neke stvari od prije o kojima ne želim pričati. Werdum je jednostavno nerealni, umišljeni, lažni prvak. On je smiješan, a bori se kao kukavica. Da se bacim na leđa i pokušavam tako dobit borbu, ostavio bih se ovoga i otišao sakriti ispod kamena", izaziva Amerikanac.

Upitan zašto je tako oštar, Rockhold odgovara:

"Samo prema ljudima koji to zaslužuju. Werdum zaslužuje. Nikada ga nisam volio."

Prognoza?

"Vjerujem da će ga Cain ubiti. Velasquez je toliko dobar hrvač da mi nije jasno kako ga Werdum planira srušiti kada nije uspio srušiti 80 posto svojih protivnika. Cain je brži, tehnički bolji na nogama, jače udara. Iznimno je spreman i u vrlo dobroj formi. Bolji je fizički nego inače, radi s novim trenerom. Nema još trbušnjake, ali je blizu. Svjestan je da više nije mlad i sada se mora bolje paziti, više trenirati i držati u dobroj formi."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI