Rockhold spreman biti zamjena u slučaju ozljede Romera ili Whittakera

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.06.2017 22:58h Autor:

Luke Rockhold

Luke Rockhold krenuo je u pripreme za svoju iduću borbu, no kaže kako je već sada u potpunom treningu, sve s ciljem za UFC 213, u slučaju da Yoel Romero ili Robert Whittaker doživi ozljedu.

Bivši prvak bi zapravo volio odraditi borbu protiv Gegarda Mousasija, no ovaj još uvijek nije potpisao novi ugovor, tako da za sada još ništa od te borbe, za koju bi vjerojatno bila zainteresirana i sama promocija. Rockhold, koji nije nastupio od lipnja prošle godine, kad je protiv Michaela Bispinga ostao bez pojasa prvaka, prokomentirao je cijelu situaciju.

“Pitajte Mousasija kakva je situacija, ja ne mogu reći ništa o toj borbi. No, razumijem ga i ne krivim ga nizašto. On je čovjek koji ima svoje principe, tako da mu trebate dati malo kredira po tom pitanju. On je spreman čekati i vidjeti koja će mu biti najbolja ponuda. Ali da, borba protiv njega mi ima najviše smisla. Ipak, trenirati ću i biti spreman ukoliko se nešto dogodi Yoelu ili Robertu. U tom slučaju sam spreman uskočiti na taj event”, rekao je Rockhold.

Riječ je o UFC 213, koji se održava 8. srpnja. Pobjednik te borbe postati će privremeni prvak i idući protivnik Michaela Bispinga. Rockhold također sanja novu borbu protiv Bispinga, jer mu nikako nije dobro sjeo taj poraz kojim je ostao bez pojasa.

 “Mene zanima hoće li se on uskoro boriti protiv ikoga tko nešto znači u ovoj diviziji? Ja ću raditi svoje stvari i boriti se kada dođe vrijeme da se borim. Sada mi je bitno samo odraditi borbu, ali naravno da mi je ambicija odraditi treću borbu protiv Bispinga”, još je dodao po pitanju puta kojim bi vratio pojas i osvetio najteži poraz dosadašnje karijere.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI