Rockhold se nada povratku u ožujku, želi borbu za naslov preko “Jacarea” ili Mousasija

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.11.2016 12:44h Autor:

Luke Rockhold

Luke Rockhold želi svoj pojas.

Bivši prvak srednje kategorije trebao je ovog vikenda u Melbourneu preko Ronalda “Jacare” Souze pokušati osigurati borbu za naslov, međutim, ozlijedio je koljeno i meč je otkazan. U međuvremenu, Yoel Romero je na UFC-u 205 elimirao Chrisa Weidmana iz utrke za status izazivača i vjerojatno će idući napasti čovjeka koji je Rockholdu uzeo pojas, prvaka Michaela Bispinga.

Rockhold se nada povratku u ožujku i želi planiranu borbu s “Jacareom” jer vjeruje da je to izravan put za osiguravanje statusa prvog izazivača. Za protivnika je spreman prihvatiti i i Geagrda Mousasija, no samo u slučaju da pobjeda nad njim garantira borbu za naslov.

“S obzirom na moj oporavak i to da se Bisping i Romero vjerojatno neće boriti do veljače, ožujka, mislim da je to dobro vrijeme za povratak. Ako bi se uspio vratiti u ožujku to bi bilo savršeno. Jacare je najjasniji put prema borbi za titulu. Ne želim se boriti s nekim i da onda nije jasno tko će dobiti iduću priliku. Ja tražim izravan put. Želim Jacarea tako da kad obavim posao bude jasno tko se idući bori za pojas, bilo protiv Bispinga, ili Romera. Ako mogu osigurati borbu za naslov preko Mousasija, nravno, volio bih to. Ali ne želim se boriti s Mousasijem i da onda Jacare preskoči red i dobije priliku”, rekao je Rockhold za Submission Radio.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI