Rockhold pozvao borce na štrajk: UFC je izgubio kompas, dosta je ovog sranja! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.05.2017 09:48h Autor:

Luke Rockhold

Bivši UFC-ov prvak u srednjoj kategoriji Luke Rockhold je žestoko kritizirao čelnike promocije u najnovijem izdanju The MMA Hour emisije koja je emitirana u ponedjeljak.

Rockhold je bijesan zbog činjenice da meč između Bispinga i GSP-a neće biti održan sve do listopada, pa ispada kako je čitava divizija blokirana.

“Ne znam. Teško je nešto predvidjeti. Čini se da ništa više ne možeš prognozirati. UFC ovih dana samo vrluda tražeći način da vrate dug, to je ono što rade, pokušavaju sastaviti neke mega mečeve koji nemaju nikakvog smisla. Nitko ne zna što će slijedeće napraviti. Tko zna?”, rekao je u uvodu Rockhold upitan kada će se napokon ponovno boriti s obzirom da nije bio u Octagonu još od gubitka titule.

Istaknuo je da ga zanima isključivo meč za privremeni naslov ili meč za titulu, a ukoliko se to ne obistini, spreman je otići u drugu diviziju ili pak nastaviti karijeru u nekoj drugoj organizaciji.

“Ako neće dati šansu da se borimo za privremeni pojas ili ako neće natjerati Bispinga da se bori protiv pravog izazivača, neću se boriti protiv nikoga. Mislim da bi to trebao napraviti i ostatak divizije. Jer ovo nema smisla. Bez mene, Mousasija, Yoeal i Whittakera? Mislim da bi svatko trebao zauzeti stav i poručiti im ‘odjebite’. Dajte tu titulu ili ‘jebite se, sada nećete imati diviziju’.”, dodao je Rockhold koji je praktički svoje kolege pozvao da stupe u štrajk.

“Loptica je u njihovom polju, mislim da su svjesni toga. Nitko nije zadovoljan ovakvom situacijom. Siguran sam da lova koju je Yoel dobio neće trajati previše dugo. Guraju nas u kut. Moramo se držati zajedno i nešto napraviti. Dosta mi je ovog sranja.”

“Sve ovo mi se čini kao neka neozbiljna šala. Kompanija je izgubila kompas zadnjih dana. Što se dogodilo s UFC-om u kojem su se borili najbolji s najboljima i koji je izgradio ovaj sport? Sada se sve svelo na sport za gledatelje. Organiziraju freak šouove…”, zaključio je ne nezadovoljni i ljuti bivši UFC prvak.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI