Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Rockhold potvrdio da će uskoro prijeći u polutešku kategoriju | Fight Site

Rockhold potvrdio da će uskoro prijeći u polutešku kategoriju

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.02.2018 18:30h Autor:

Luke Rockhold

Iako se večeras na UFC-u 221 protiv Yoela Romera bori za privremeni naslov srednje kategorije, Luke Rockhold tvrdi da ćemo ga uskoro gledati i u poluteškoj kategoriji.

Rockhold je krupan za kategoriju do 86 kilograma i nakon javnog treninga za UFC 221 u Australiji novinarima je priznao da mu skidanje kilograma s godinama počinje predstavljati sve veći problem.

“Skidanje kila mi ne postaje ništa lakše, objasnio je Rockhold. “Kako starim kosti su mi krupnije i postaje mi sve teže spuštati se na ovu težinu.”

“Teško je odrađivati ove javne treninge dan prije borbe, ali osjećam se dobro. Imam sjajan tim oko sebe. Skinuo sam kile i bit ću dobro, ali prelazak u polutešku je blizu.”

Odluka o promjeni kategorije za Rockholda je puno lakša sada kad se njegov timski kolega, prvak poluteške kategorije Daniel Cormier, odlučio vratiti u tešku kategoriju kako bi u svibnju napao pojas prvaka Stipe Miočića.

“DC se penje u tešku kategoriju. Neće se vraćati u polutešku, stoga ću ja uskoro biti tamo.”

Rockhold je zatim još jednom potvrdio da je prelazak u kategoriju do 93 kilograma gotova stvar.

“Da, rekao sam to više puta. Prelazak je blizu i uskoro ću biti tamo.”

U slučaju da ove noći u australskom Perthu porazi Romera (koji je pao vagu i ne bori se privremeni pojas) Rockholda ćemo prije prelaska u polutešku vjerojatno još jednom gledati u srednjoj, odnosno u borbi za ujedinjenje titula protiv trenutno bolesnog prvaka Roberta Whittakera.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI