Rockhold: Poštujem Bispinga zbog hrabrosti, ali opet ću ga pobijediti

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.05.2016 19:02h Autor:

Luke Rockhold/Instagram

Luke Rockhold na vrhuncu je priprema za obranu pojasa srednje kategorije 4. lipnja na UFC 199. Protivnik mu je trebao biti bivši prvak Chris Weidman kojemu je i oteo pojas. No, Weidman je otpao zbog ozljede, prvi kandidat Jacare Souza odbio je uskočiti zbog bolnog koljena, ali Michael Bisping nije mogao odbiti priliku karijere.

Rockhold je u posljednjem razgovoru s novinarima rekao da ga povlačenje Weidmana uopće nije iznenadilo. “Uvijek je bio krhak karakter. Nije me iznenadio. S New Yorkom kao novom opcijom i mislio sam da ima previše toga što bi ga moglo odvući iz ove borbe. Želim mu da se što prije oporavi. Ne želim da se itko ozlijedi”, rekao je Rockhold i dodao: “Tajming je za Weidmana bio savršen da se vrati u svojoj državi New Yorku, ali prvo se treba oporaviti u potpunosti. U međuvremenu će se borba za titulu razriješiti sljedećeg vikenda u Kaliforniji”.

Rockhold je pohvalio svog sljedećeg protivnika Bispinga što je uskočio u borbu u tako kratkom roku prije borbe. No, za Britanca je to bila šansa krijere jer nakon 12 godina konačno će se boriti za pojas. I to nakon što je senzacionalno porazio legendarnog Andersona Silvu u Londonu.

“Ako pogledate u ovu diviziju, dva su očita imena mogla uskočiti, Jacare i Bisping. Svi ostali su vic. U ovom trenutku ne vidim da itko iskače iz mase. Izbor je bio očit, a Bisping je to stvarno želio. Poštujem ga što je istupio, hrabar je jeb**! Jacare je čvrst momak, ali on, Weidman, Bisping, Tim Kennedy, tko kod želi revanš, sve ću ih opet pobijediti. Weidman je to napravio Belfortu, a pogledajte što sam ja napravio Weidmanu. I ponovo bih mu to napravio, kao i Jacareu”, poručio Rockhold.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI