Rockhold opet baca kickove, a Jacareu poručio: Trebao bi imati razumijevanja nakon batina koje si od mene dobio (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.01.2017 16:22h Autor:

Luke Rockhold

Ronaldo “Jacare” Souza je prije nekoliko dana optužio Lukea Rockholda da je lažirao ozljedu zbog koje je otkazan njihov revanš na UFC-ovoj priredbi u Melbourneu. Budući da je ostao bez protivnika, Jacare, jedan od top izazivača srednje kategorije, prihvatio je za njega besmislen meč s 14-rangiranim Timom Boetschom.

Rockhold je odgovorio na njegove optužbe i objasnio da ne želi riskirati zdravlje i reputaciju tako da se bori ozlijeđen, i to bez jednog od svojih najvećih oružja.

“Ja znam tko sam i što sam. Jacare bi to trebao razumjeti nakon onih pet rundi jebenih batina koje je dobio od mene. Veselim se vidjeti Jacarea protiv Tima Boetcha. Ja se nisam povukao iz ničega, mislim da je to šala. Ništa nisam želio više nego vratiti se i boriti s njim. Bilo je teško donijeti tu odluku. Ali, kao što sam rekao, nisam mogao udarati nogama. Nije sada vrijeme za raditi borbe ozlijeđen. Radio sam to u prošlosti i nitko vas na kraju neće nagraditi zbog toga ako nešto pođe po zlu”, prenosi Entimports.

Što se Rockholdove ozlijede koljena tiče, bivši prvak je objavio snimku na kojoj udara desnom nogom, uz što je napomenuo da će uskoro početi udarati i lijevom.

Started kicking with the right leg. Left kick coming soon. #hkickboxing @mattmitrione @henrihooft

A video posted by Luke Rockhold (@lukerockhold) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI