Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Rockhold odgovorio na Smithova prozivanja: On je nebitan tip, Gustafsson će ga ušutkati | Fight Site

Rockhold odgovorio na Smithova prozivanja: On je nebitan tip, Gustafsson će ga ušutkati

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.05.2019 12:48h Autor:

Luke Rockhold

Luke Rockhold odgovorio je na posljednja prozivanja od strane Anthonya Smitha. Nije mu jasno zašto je ovaj počeo s time, ali pokušava se ne zamarati. Uvjeren je da će ‘Lionheart’ biti poražen od Alexandera Gustasfssona, nakon čega ne više niti trebao biti relevantan u diviziji.

Anthony Smith posljednjih je dana imao nekoliko medijskih istupa u kojima je napadao i omalovažavao Lukea Rockholda. Iako mu je samo nekoliko dana preostalo do borbe protiv Alexandera Gustafssona, bivšeg prvaka srednje kategorije iz nekog je razloga “uzeo na pik”. Rockhold je nešto o tome rekao tijekom gostovanja u MMA Houru, što je prenio MMA Fighting. Kaže kako se sjeća da je spominjao Smitha kao dobrog protivnika za svoj debi do 93 kilograma, no da je to bilo sve što je o njemu ikad govorio.

“Meni je to smiješno, nisam imao pojma da sam još uvijek u njegovim mislima. Možda se tip samo boji istine jer iskreno ne znam što sam napravio da bih ga isprovocirao. Vjerojatno to što nemam problema reći istinu. Kad sam dolazio u diviziju, tražio sam borbu i on mi se činio kao logičan izbor. Ali, onda su ga dali Jonesu i on je imao lagan posao. Nakon toga više nisam previše razmišljao o njemu, a mislim da o tome nije mislio niti bilo tko drugi”, rekao je Luke, kojeg 6. srpnja na UFC 239 čeka borba protiv Jana Blachowicza.

Onda je prokomentirao kakve su šanse Smitha u subotnjoj borbi i razmišlja li o njemu kao svom potencijalnom protivniku nakon Blachowicza.

“On je nebitan tip u ovoj diviziji. Mislim da će ga Gustafsson poprilično razbiti i pokazati gdje mu je mjesto. Tako da mi trenutno nema smisla razmišljati o njemu. No, ukoliko prođe Gustafssona, onda je to borba koja bi me itekako zanimala”, otkrio je Luke, koji se nije borio od siječnja 2018. godine i poraza od Yoela Romera.

Još je kratko prokomentirao posljednju Smithovu borbu, onu u kojoj je proveo pet rundi u kaveza s Jonom Jonesom.

“Bila je to neobična borba za Jonesa. Ne znam što se dogodilo, možda je bio na posljednjem picogramu i nije mogao biti onakav kakav je inače. Ne znam što reći, Jones se uopće nije dobro borio, čudna borba je to bila. Nisam niti pratio, bio sam na tribinama i bilo mi je dosadno. Pokušao sam gledati, ali nisam uspio”, izjavio je Luke, automatski malo provocirajući Jonesa. Dolaskom u polutešku kategoriju, Rockhold je izjavio kako sebe smatra savršenim borcem za detronizaciju Jonesa i oduzimanje pojasa. Da bi došao do takve prilike, prvo mora savladati Blachowicza, a nakon njega vjerojatno i još jednog borca. Onda bi mogao razmišljati o napadu na titulu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI