Rockhold: Muka mi je od silnih varalica, treba povećati kazne!

UFC 18.02.2015 08:06h Autor:

Luke Rockhold

Luke Rockhold će se 18. travnja boriti protiv Lyota Machide, a kao uvod u taj meč odradio je i zanimljiv razgovor za Bloody Elbow.

Teme su bile razne, ali naglasak je bio na doping skandalima koji su obilježili početak 2015. u UFC-u.

"Ti su momci konačno uhvaćeni jer sad se rade nasumični testovi prije borbe kojih ranije nije bilo. Nekad su mogli proći testove jer su znali kad će se dogoditi i mogli su se očistiti. Sad kad se test dogodi tri ili četiri tjedna uoči meča sve ih mogu uhvatiti. Ne kažem da je Anderson Silva bio uvijek dopingiran, ali većina je njih uhvaćena s razlogom.", izjavio je Rockhold.

"Morate se zapitati kad čujete glasine o trening kampovima, trenerima i o mnogim borcima. Puno sam toga čuo. Mnogo je supstanci u njihovom tijelu. Pa mislim budimo ozbiljni. Zar im je neka droga u vodi tijekom priprema… K vragu, pa u svim je kampovima očito nešto u vodi. Sad je uhvaćen i Hector Lombard i morate se zapitati koliko će sve to daleko ići. Pozitivna je stvar u cijeloj priči što ovo može pomoći našem sportu i usmjeriti ga u pravom smjeru. Muka mi je od svih tih varalica i znam da nisam jedini koji tako misli. Tužan je dan za MMA kad jedan Anderson Silva padne na doping testu. Kazne moraju biti puno veće. Trebalo bi ih s devet mjeseci povećati na dvije godine."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI