Rockhold mora preko Belforta doći do Andersona

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.01.2013 09:26h Autor:

Luke Rockhold

UFC je Vitoru Belfortu očito namijenio vrlo zanimljivu ulogu posljednje prepreke prije napada na titulu prvaka u srednjoj kategoriji i meča protiv Andersona Silve.

Michael Bisping trebao je upravo pobjedom nad Vitorom osigurati si meč protiv Andersona, no na kraju je završio nokautiran početkom druge runde, a sličnim putem će krenuti i Luke Rockhold, a vidjet ćemo s kakvih ishodom će on proći.

Andersonov kamp otvoreno je rekao da bi vrlo rado borbu protiv Strikeforceovog prvaka u srednjoj kategoriji, no u UFC-u imaju ipak nešto malo drukčiju ideju te žele najprije njegov meč protiv Belforta. "Traži se protivnik za Belforta i mislim da bi to mogao biti Rockhold. To je meč o kojem trenutno pričamo. Eto, otkrio sam vam plan koji se tek treba realizirati, iako sam mislio to držati u tajnosti", rekao je Dana White.

Nije poznato kada bi se njihov meč mogao održati, ali vjerojatno ga se najranije može očekivati krajem ožujka ili početkom travnja. No, to bi značilo i da bi netko drugi prije toga mogao biti Andersonov izazivač, jer je poznato da UFC želi da se titula prvaka do 84 kilograma brani tijekom proljeća.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI