Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Rockhold još nije potpisao ugovor za borbu s Weidmanom: “Dajte mi pravu lovu!” | Fight Site

Rockhold još nije potpisao ugovor za borbu s Weidmanom: “Dajte mi pravu lovu!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.08.2018 18:28h Autor:

Luke Rockhold

Revanš Chrisa Weidmana i Lukea Rockholda, planiran za UFC 230 event, još uvijek nije dogovoren. Razlog je taj što Rockhold još uvijek nije potpisao ugovor.

Već prije nekoliko tjedana pojavila se vijest kako će na UFC 230 eventu, koji se 3. studenog održava u Madison Square Gardenu, biti organizirana borba između Chrisa Weidmana i Lukea Rockholda, zapravo revanš njihove borbe s kraja 2015. godine, u kojoj je Rockhold uspio Weidmana detronizirati s naslova prvaka srednje kategorije. I bilo je istina kako se radi na toj borbi, čak je i sve riješeno s Weidmanove strane, no kod Rockholda je malo zapelo.

“Ništa još nisam potpisao, moraju mi ponuditi pravi ugovor. Ja trenutno nemam potrebu boriti se, posao izvan UFC-a ide mi jako dobro i puno se toga događa. Kada mi pokažu pravi ugovor, onda ću taj ugovor potpisati. Ima da naprave da to liči na nešto. Meni je stvarno odlično i nemam namjeru gubiti novac boreći se. Ide mi jako dobro i izvan kaveza”, izjavio je Rockhold, koji se nije borio od veljače kad je poražen od Romera.

Što se tiče posla izvan kaveza, Rockhold ima nekoliko vlastitih projekata, a osim toga radi i kao model te čini se da mu na tim poljima sve bolje ide. Pa možda uistinu čak i toliko da bi nakon jedne borbe, uključivši cijeli pripremni kamp, mogao biti u financijskoj minusu u usporedbi s onim što zarađuje u posljednje vrijeme izvan sporta koji ga je proslavio.

Weidman u svakom slučaju namjerava nastupiti u New Yorku, a ukoliko se s Rockholdom uskoro ne usuglase, čini se da će mu morati tražiti novog protivnika.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI