Rockhold: Jones se boji Cormiera u teškoj, zato izmišlja toplu vodu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.06.2019 16:38h Autor:

Luke Rockhold i Jon Jones

“Ako UFC želi taj meč (protiv Cormiera op.a) u teškoj kategoriji, znaju što trebaju napraviti”, ponovio je Jon Jones uoči velikog ispita protiv Thiaga Santosa koji mu slijedi za desetak dana na UFC-u 239 u Las Vegasu.

Naravno, UFC prvak želi više novca za meč protiv starog rivala. “Bones” već sada gleda jedan korak unaprijed i razmišlja što je sljedeći potez ukoliko uspije još jednom obraniti naslov u svojoj poluteškoj kategoriji. Cormier će uskoro u rat s Miočićem, no neovisno o ishodu tog meča koji se održava u kolovozu na UFC-u 241, Jones smatra da bi publika i dalje voljela vidjeti trilogiju s DC-jem.

Cormierov sparing partner i klupski kolega Luke Rockhold misli da je Jones odredio visoku cijenu za meč u teškoj kategoriji samo kako se on ne bi nikada dogodio. Kao i obično, Rockhold, koji će i sam debitirati u -93kg kategoriji na UFC-u 239 protiv Jana Blachowicza, nikada nije imao dlake na jeziku. Nema je niti sada!

“Izrazito glupo bi sada bilo za Cormiera da pokušava ponovno spustiti kilažu i da ide izazvati Jonesa u poluteškoj kategoriji. Mislim da bi Jon trebao ići u izazov i boriti se protiv DC-ja u teškoj diviziji za teškaški naslov”, izjavio je Rockhold kojeg u akciji nismo vidjeli godinu i pol dana.

“Gledajte, to mu je prirodna kilaža. Jon je velik momak, skida mnogo kilograma kako bi zadovoljio službene vage. Tako da je Jon zapravo uplašen i boji se sučeliti s DC-jem u teškoj kategoriji. Ne znam zašto bi DC sada spuštao kilažu da bi se borio s njim i tako nešto dokazivao.”

“To je jednostavno… to nema nikakvog smisla. Jon niti ne razmišlja o meču protiv DC-ja u teškoj, samo priča gluposti i izmišlja toplu vodu. Pokušava ga namamiti da se ponovno spusti u polutešku kategoriju. Tako da Jon zapravo ne želi meč protiv DC-ja u teškoj. Mislim da bi radije odradio neke druge dvoboje”, zaključio je Rockhold.

Bilo kako bilo, Cormier prvo treba pobijediti Miočića, a Jones treba svladati Santosa prije nego što mogu razmišljati o sljedećim izazovima i mečevima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI