Rockhold: Ja sam pravi izazivač!

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.04.2015 09:55h Autor:

Luke Rockhold i Jacare Souza

Luke Rockhold i Jacare Souza došli su do uvjerljivih pobjeda na UFC on FOX 15 te obojica priželjkuju borbu za naslov prvaka. Rockhold je na najnovijoj ljestvici najboljih u srednjoj kategoriji došao na mjesto prvog izazivača i tako s te pozicije potisnuo Jacarea Souza, ali još ostaje otvoreno pitanje tko će dobiti priliku.

Dana White je izjavio da bi oba borca mogla dobiti priliku boriti se za pojas s pobjednikom meča između Chrisa Weidmana i Vitora Belforta koji će se održati na UFC-u 187. Rockhold je pak uvjeren da je upravo on pravi izazivač.

"Ne vidimo što može Jacare ponuditi, a ja ne. Ako želite prodati PPV, ako želite pravi marketing, ako želite pravog izazivača… Jacare je dobar borac, ali njegova je najveća pobjeda protiv Mousasija. Upravo sam pobijedio čovjeka koji je bio bolji od Mousasija, a već sam pobijedio i Jacarea. Ima dvije pobjede protiv Camozzija. Bio je bolji od Okamija i Carmonta. Stvarno ne znam što bih trebao napraviti.", izjavio je Luke Rockhold za MMAjunki Radio.

Rockhold je dodao da će nastaviti trenirati sljedeća dva tjedna i uskočiti na UFC 187 ako se Weidman ili Belfort ozljede.

"Idealno bi bilo kad bih prošao cijele pripreme, ali ako se ukaže prilika bit ću spreman."

Ako se to ne dogodi onda bi u slučaju borbe za naslov radije na suprotnoj strani vidio Weidmana.

"Mislim da je Chris bolji borac. Želim se boriti protiv najboljeg na svijetu i mislim da će Chris pobijediti Belforta. Naravno da bih se volio ponovo boriti s Vitorom, bilo bi odlično kad bi to bilo za naslov i kad bih mu oduzeo pojas. No, ne želim da Vitor postane prvak. Ne sviđa mi se i ne poštujem ga, mislim da to ne zaslužuje."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI