Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Rockhold: Belfort je "prljav" cijelu karijeru! | Fight Site

Rockhold: Belfort je "prljav" cijelu karijeru!

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.05.2014 10:27h Autor:

Luke Rockhold

Luke Rockhold je nakon poraza koji je prije godinu dana doživio od Vitora Belforta u ovoj godini odradio dvije borbe i ostvario dvije pobjede. Rockhold gleda prema borbi za naslov i zanima ga borba s nekim iz vrha srednje kategorije.

Pobjeda protiv nekog od top boraca približila bi ga cilju i donijela mogućnost da napadne naslov. Jedno ga ime u cijeloj priči posebno zanima.

"Vitor Belfort je moj prvi izbor. Ako se Vitor može vratiti to bi bilo dobro ili bih se mogao ponovo boriti protiv Jacarea. Možda i s pobjednikom Munoz vs Mousasi. Ne želim ići unazad. Želim ići prema naprijed. Želim dobiti priliku da se borim za naslov. Želim pobijediti bilo koga tko stane pred mene.", rekao je Rockhold, a onda je progovorio koju i o Belfortu.

"Ne vjerujem ništa što on govori. Ne vjerujem da je čist. On je "prljav" cijelu karijeru. Nije mi problem to reći. Umoran sam od nekakvog povlačenja i suzdržavanja. Pravi MMA fanovi znaju što se događa i ako netko misli da je čist i vjeruje u ono što Vitor govori onda te ljude žalim zbog toga. Ne poštujem ga previše. Volim borce koji su čisti, volim da je sport čist. Uvijek kad sam se borio bio sam čist i uvijek ću biti. Nemam poštovanja prema varalicama.", rekao je bivši Strikeforceov prvak.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI