Rockhold: Belfort će se raspasti od steroida!

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.07.2014 15:29h Autor:

Belfort VS Rockhold

Luke Rockhold, čini se, još uvijek nije u potpunosti prebolio svoj poraz u meču protiv Vitora Belforta. Američki borac sve do ulaska u oktogon s Belfortom imao je samo jedan poraz i to još davne 2007. godine, a onda ga je Brazilac nokautirao kružnim udarcem nogom u glavu.

Belfort je tada nastupao uz TRT dozvolu, dakle bio je na steroidima zahvaljujući liječničkom odobrenju, a to je nešto što je Rockhold odlučio još jednom prokomentirati te čak natuknuti i kako očekuje da će njegov bivši suparnik otkazati nastup.

"Svi znate da je iza Belforta korištenje TRT-a, a u takvoj situaciji kad borac trenira iznimno su česte ozljede. On je sad možda čist i baš zato očekujem da uskoro javi kako se ozlijedio. Ja ću biti spreman za uskočiti u borbu. Belfortovom tijelu jednostavno prijeti raspadanje. U najgorem slučaju će možda namjerno uzeti neku ilegalnu supstancu kako bi na doping testu prije borbe bio uhvaćen te suspendiran", očekuje Luke.

"Ja sebe smatram najboljim borcem u srednjoj kategoriji na svijetu. Volio bih još jednom odraditi meč protiv Belforta sad kad nema TRT dozvolu kako bih ga prebio, a onda bi iduća meta bio Weidman. Bilo bi mi drago postati izazivač, željan sam velikih mečeva", dodao je Rockhold.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI