Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Robert Whittaker: Adesanya se razotkrio, a ja udaram bolje od Gasteluma | Fight Site

Robert Whittaker: Adesanya se razotkrio, a ja udaram bolje od Gasteluma

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.04.2019 16:57h Autor:

Robert Whittaker

Robert Whittaker prokomentirao je borbu Israela Adesanye i Kelvina Gasteluma, koja je dala njegovog idućeg protivnika. Prvak srednje kategorije smatra kako se Adesanya kroz tu borbu poprilično razotkrio te namjerava viđeno iskoristiti u njihovoj budućoj borbi.

Whittaker je s užitkom gledao borbu za privremeni pojas srednje kategorije. Naravno, njega je ona posebno zanimala, budući da je dala njegovog idućeg protivnika. To će biti Israel Adesanya, koji je kroz 25 minuta tog okršaja pokazao jako puno. No, isto tako Whittaker smatra kako je pokazao i neke stvari koje on osobno namjerava iskoristiti. O tome je progovorio u jučerašnjoj epizodi emisije Ariela Helwanija.

“U ovoj borbi moglo se vidjeti njegove uspone i padove, morao je uložiti više kondicije, više snage i više srca nego inače. Bila je to sjajna borba jer je obojicu natjerala da daju svoj maksimum i da se susretnu s nekim preprekama s kakvima do sada nisu”, rekao je Whittaker, a onda se okrenuo onome što je vidio kod Adesanye:

“Ako detaljnije pogledaš ovu borbu, možeš vidjeti rupe koje su tamo bile svaku raniju borbu, samo su ovog puta još više izražene. Bilo je dosta stvari koje je Gastelum iskoristio, ali i onih koje nije. Nije ih iskoristio zbog svog načina borbe, načina udaraca, visine i dosega. Gastelum je ulazio, pogađao je lijevom. Ja ću ulaziti i pogađati desnom. Osim toga, puno sam brži od njega i bolji sam udarač. Israel bi itekako trebao biti zabrinut.”

Smatra kako bi Adesanyin minus moglo biti i to što će borbu shvatiti puno osobnije od njega. Otkako je Whittaker izjavio kako Adesanya sebe smatra boljim nego što to zapravo je, borac iz Novog Zelanda počeo je Whittakera spominjati u negativnom kontekstu.

“Mislim kako on ne može podnijeti činjenicu da sam ljudima draži od njega. Ne može podnijeti da ljudi nas dvojicu stave u istu rečenicu. On želi svu pažnju, a ne može ju imati. Meni je smiješno da ga to toliko dira, treba se opustiti. Odradio je sjajnu borbu, dobio je prekrasan pojas. Za moj ćemo se boriti kasnije”, još je dodao Whittaker koji se vratio u dvoranu.

Uskoro će biti poznato kad se Whittaker može vratiti, a onda bi se borba mogla službeno ugovoriti. Već sad se govori o stadionskoj priredbi koja bi srušila UFC rekorde. Ono što se zna je da će Australija ugostiti tu priredbu, a nedostaje datum i točan grad u kojem će se borba održati.

Cijeli razgovor Helwanija s Whittakerom možete pogledati u videu ispod teksta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI