Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Robbie Lawler: Rory je kompletan borac i moram biti spreman na sve | Fight Site

Robbie Lawler: Rory je kompletan borac i moram biti spreman na sve

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.06.2015 22:40h Autor:

Robbie Lawler

Robbie Lawler je prokomentirao borbu kojom je osvojio naslov UFC-ovog prvaka, no i onu koja mu slijedi idući mjesec. Kaže kako je mentalno za nju spreman još od dana kad je osvojio pojas, a svog protivnika smatra kompletnim borcem, koji je opasan u svakom segmentu borbe.

UFC-ov velter prvak će, sedam mjeseci nakon što osvojio UFC naslov, po prvi put braniti svoj pojas prvak. No, za početak razgovora, koji je odradio s Jonom Anikom za UFC.TV, osvrnuo se na osjećaj osvajanja naslova najboljeg borca svijeta.

"Bilo je to sjajno. Automatski mi se reflektiralo sve što sam uložio da bih to postigao, no također sam krenuo biti spreman za ono što tek slijedi. Bio sam mentalno nevjerojatno spreman i sada sam. Jedva čekam nastaviti ovaj put", rekao je Robbie. Zanimljivo je bilo čuti i što je razmišljao prije početka pete runde borbe protiv Johnnya Hendricksa.

"Znao sam da je borba blizu te da će pobjednik te runde vjerojatno dobiti borbu. Cilj je bio zaustaviti Johnnya u njegovim namjerama, no u tome nisam potpuno uspio, ali sam zato kraj runde odradio impresivno i mislim kako je to presudilo kod sudaca", dodao je.

Sad slijedi Rory MacDonald, borac koji je Robbie već jednom savladao te tako i izborio priliku napasti titulu, no isto tako i borac koji je od tog poraza još dodatno napredovao. Prvak je upitan o taktici kojom će probati obraniti svoj pojas, odnosno o onome što smatraj najboljom karakteristikom svog protivnika.

"Rory puno stvari radi jako dobro. On je pravi moderni MMA borac i sve što radi, radi dobro. Moram biti spreman na sve, on će krenuti od prve sekunde s pokušajem da me završi. Htjeti će kontrolirati ritam borbe, a ja za to moram naći odgovor te ću na taj način doći do pobjede", dodao je na kraju.

Njihova borba će se održati 11. srpnja na UFC 189, kao sunaslovna borba. U glavnoj nastupaju sudionici najiščekivanije borbe godine, Jose Aldo i Conor McGregor.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI