Road to the Octogon: Sjajne najave za tri glavne borbe UFC on FOX 20 eventa (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.07.2016 19:58h Autor:

Gilbert Melendez

Idući tjedan UFC organizira svoj 20. event na FOX televiziji, a danas su objavljene tri “Road to the Octogon” najave, za borbu Holly Holm i Valentine Ševčenko, Gilberta Melendeza i Edsona Barboze te Kailin Curran i Felice Herrig. Pogledajte ih!

Bit će to prvi UFC on FOX event koji će predvoditi dvije djevojke, a izbor je pao na dvije možda najbolje stand up borkinje na cijelom rosteru bantam kategorije, Holly Holm i Valentinu Ševčenko. Nakon što je Holm ostala bez titule, a Ševčenko bez prilike napasti istu, obje će tražiti iskupljenje. Tko zna, možda pobjednica i dođe do prilike postati vlasnica onog što je kod Amande Nunes.

Sunaslovna borba pripada Gilbertu Melendezu, bivšem Strikeforce prvaku i UFC izazivaču, koji se vraća nakon suspenzije. Protiv njega će se boriti Edson Barboza, koji dolazi iza pobjede protiv Anthonya Pettisa, borca koji je Melendezu nanio jedan od dva poraza u nizu. Barboza će tako pokušati napokon spojiti dvije pobjede protiv elitnih protivnika, dok će Melendez tražiti ostanak u UFC-u, budući da promocija sigurno neće ostaviti tako skupog borca nakon tri poraza u nizu.

Pošto je otkazana borba Glovera Teixeira i Anthonya Johnsona, nekako su na mala vrata u prvi plan iskočile Kailin Curran i Felice Herrig. Kao jedna od najprovokativnijih borkinja u promociji, Herrig je izuzetno popularna na društvenim mrežama, dok je Curran došla do popularnosti kao prva protivnica Paige VanZant, no i kao jedna od najljepših i najsimpatičnijih borkinja u promociji. Ova će djevojka s Havaja sigurno imati puno fanova iza sebe, no hoće li to biti dovoljno?

Event se održava u subotu, 23. srpnja u Chicagu!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI