Road to the Octogon: Sjajna najava za tri fantastične borbe koje nas čekaju u subotu (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.12.2017 17:08h Autor:

UFC on FOX 26

Ispred nas je novi UFC-ov event iz serije UFC on FOX, koji nam donosi dvije fantastične borbe u velter kategoriji. U jednoj od njih, između Rafaela Dos Anjosa i Robbie Lawlera, trebalo bi se odlučiti o idućeg izazivačicu, a ne toliko daleko od tog statusa biti će i pobjednik borbe između Santiaga Ponzinibbia i Mikea Perrya. Te dvije borbe najavljene su u “Road to the Octagonu”, kao i duel Ricarda Lamasa i Josha Emmetta.

Rafael Dos Anjos pokazao je kako mu je odlazak u velter kategoriju bio pravi potez. Dvije gotovo rutinske pobjede nad ozbiljnim protivnicima dovele su ga do toga da može relevantno razmišljati o napadu na titulu prvaka do 77 kilograma, čime bi došao do prilike postati jedan od malog broja boraca koji su uspijevali ponijeti pojas u dvije kategorije. No, za razliku od toga kako su neki drugi borci dobivali priliku za drugu titulu, Dos Anjos to mora zaraditi kroz težak ispit. Jer, s druge strane ga čeka Robbie Lawler, koji se želi još jednom vidjeti za vrhu i žudi za revanšem protiv Tyrona Woodleya.

Nešto manje važan za sam poredak, ali nevjerojatno važan za situaciji u cijeloj kategorije je duel između Mikea Perrya i Santiaga Ponzinibbia. U pitanju su dva borca u sjajnim serijama, gdje posebno impresivno izgleda Perry, koji je sve svoje dosadašnje pobjede ostvario nokautom. No, sada će s druge strane imati tehnički fantastičnog stand up borca, u Argentincu koji je u svojoj prošloj borbi nokautom savladao Gunnara Nelsona.

Nakon što je ostao bez borbe protiv Josea Alda, Ricardo Lamas je novog protivnika dobio u Joshu Emmettu iz Teama Alpha Male. Borba je to kojom Lamas ne može dobiti puno toga, osim još jedne pobjede na svom skoru i sigurno je da mora biti i više nego oprezan ukoliko želi ostati tu gdje je, a to je među stalnim kandidatima za titulu. A ispit mu nije lagan, jer se Emmett već iskazao kao ozbiljan borac, a o njegovom samopouzdanju dovoljno govori to što je prihvatio ovu borbu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI