Road to the Octagon: Dok Rockhold trenira s Cainom, Machida trenira s Werdumom (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.04.2015 20:25h Autor:

Lyoto Machida i Fabricio Werdum

Donosimo vam Road to the Octagon, dokumentarac kojim UFC najavljuje svoj idući event, UFC on FOX 15, koji nas čeka idući event. U videu sudjeluju Luke Rockhold, Lyoto Machida, Cub Swanson, Max Holloway, Jacare Souze te Yoel Romero, koji nažalost na eventu ipak neće nastupiti.

U ovih sjajnih 45 minuta imate priliku pogledati kako se svi borci pripremaju za ovaj event i borbu koja ih očekuje, no isto tako i neke stvari osim toga. Tako je zanimljivo vidjeti kako izgleda u dvorani gdje, osim Rockholda, treniraju Daniel Cormier i Cain Velasquez.

Lyoto Machida je s obitelji trajno preselio u Los Angeles, gdje mu u pripremama za ovu borbu pomaže Fabricio Werdum. Zanimljivo je bilo vidjeti kako su on i njegova supruga uzeli kućne poduke iz engleskog jezika, radi što bolje prilagodbe na američki način života.

Jedna jako zanimljiva ličnost je obiteljski čovjek Yoel Romero i velika je šteta da do njegovog nastupa neće doći, a borba između njega i Jacarea Souze trebala je biti spektakularna. Jacare je također obiteljski čovjek, kao i Max Holloway koji je vrlo mlad oženio i zasnovao obitelj na prekrasnim Havajima. Njega čeka borba protiv Cuba Swansona, koji kreće na novi novi put napada na titulu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI