Roach: Ne očekujem da će se meč Anderson VS GSP ikad dogoditi!

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.09.2012 09:09h Autor:

Freddie Roach

Freddie Roach definitivno neće oduševiti MMA fanove svojom procjenom da se prestiž meč između Andersona Silva i GSP-a neće dogoditi.

Jedan od najboljih boksačkih trenera današnjice, Freddie Roach, koji također surađuje i s brojnim odličnim MMA borcima, odlučio je podijeliti s javnošću svoja razmišljanja vezano uz potencijalni meč između Andersona Silve i Georgesa St-Pierrea koji bi bio prestiž karaktera.

Ako je vjerovati Roachovim procjenama, taj meč ipak nećemo gledati, on iznimno sumnja da će do njihovog okršaja u konačnici doći.

"Trenirao sam ih obojicu i moram reći da je Anderson odličan boksač. Vrlo je talentiran, ima skor 6-0 u Brazilu u profesionalnom boksu i ima više iskustva nego većina njih u UFC-u. No, stvar je u tome da je on jednostavno prevelik. Oni traže da GSP podigne kilažu, a Anderson je spusti. GSP mi je rekao da se ne osjeća ugodno s dizanjem kilaže. Njemu se sviđa trenutna kilaža s kojom se bori", otkrio je Freddie.

"GSP-u ide odlično u trenutnoj kategoriji i ne vjerujem da će do njihovog okršaja doći jer je Anderson prevelik za njega. Volio bih vidjeti meč između Diaza i GSP-a. Za njega također kažu da je jedan od najboljih boksača u UFC-u, ali ja ću pripremiti odličnu taktiku kako bi se neutralizirali njegovi napadi", rekao je Roach.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI