Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Roach: GSP će u kampu imati prave privatne borbe! | Fight Site

Roach: GSP će u kampu imati prave privatne borbe!

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.11.2015 09:49h Autor:

Instagram

UFC megazvijezda i bivši velter prvak Georges St-Pierre je nedavno najavio kako će odraditi šestotjedni kamp nakon čega će vidjeti osjeća li se spremnim za povratak u kavez. Legendarni boksački trener Freddie Roach izjavio je da će u kampu organizirati prave borbe.

"Na temelju trodnevnog treninga koji smo imali bio je jako pozitivan i dobar. Bile su to tri najbolja treninga koja smo ikad imali. Nije bilo nikoga ovdje i bilo je dosta privatno. S njim je bio jedan njegov tjelohranitelj, zapravo ne tjelohranitelj već jedan od njegovih najboljih prijatelja.

Rekao sam Georgesu 'Ako napravimo povratak, kako ćemo to napraviti? Hoćemo li se odmah boriti s vrhunskim protivnikom ili ćemo se prvo malo zagrijati?' On je rekao 'Pa, nadam se da se možemo malo zagrijati tokom šestotjednih priprema'. Tokom priprema ćemo imati prave borbe u ringu, privatne naravno.  Ali bit će borbe i bit će natjecateljske bez suzdržavanja jer to je sve dio procesa, ako želi saznati želi li još uvijek ovo raditi. Imamo neke ljude koji će nam doći pomoći i pokazati nam gdje trenutno stojimo u sportu", rekao je Roach za MMA Hour.

Roach je također izjavio kako bi voli da GSP prvo odradi jednu borbu za zagrijavanje, a ne da se odmah ide boriti za titulu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI