Rivera prozvao Cruza: “Sjediš na klupi i uzimaš mjesto, makni se!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.07.2017 13:20h Autor:

Jimmie Rivera

Nakon što je proteklog vikenda na UFC Fight Night priredbi na Long Islandu ubilježio čak 20. pobjedu u nizu svladavši Thomasa Almeidu, Jimmie Rivera je odlučio iskoristiti prigodu za prozvati bivšeg prvaka Dominicka Cruza. Zanimljiv detalj jest da je Cruz u tom trenutku upravo završio komentiranje tog dvoboja, te je u eteru imao priliku odgovoriti potencijalnom suparniku.

“Nadam se da će mi ovo donijeti meč za privremeni naslov (TJ Dillashaw op.a) ili meč protiv Dominicka Cruza koji će odrediti mjesto prvog izazivača. Na kraju dana, on sjedi na klupi u ovom trenutku i smatra da zaslužuje šansu za titulu. Ili nek zasluži svoje mjesto ili nek se makne s puta. Studeni i Madison Square Garden, što kažeš?”, poručio je odlučni Rivera svom potencijalnom suparniku.

Kasnije je na press konferenciji poslije priredbe ponovio svoj status.

“Da, nije da želim pokazati nepoštovanje…Ali znam da i on voli trash talk, tako da sam se odlučio da ga prozovem. Smiješan je. Neki dan smo odradili intervju, mislio sam da će biti smiješno, ali na koncu je to odradio vrlo profesionalno. Kažem, na kraju dana, on sjedi na klupi i misli da mu pripada mjesto izazivača. Neka obrani svoju poziciju ili nek se makne s puta”, ponovio je Rivera.

Cruz je odmah po Riverinoj prozivci odgovorio komentarom u eteru uz pomalo potcjenjujuću poruku Riveri “trebat će mu remen kako bi mogao zdržati te dječje hlačice na sebi prije nego što se može boriti sa mnom, mora još učiti taj niski momak”, te je otkrio kako mu je Rivera po izlasku iz Octagona izrazio poštovanje.

Jon Anick, koji je bio glavni komentator eventa, je Cruzov odgovor propustio komentirati, nego je jednostavno otišao na Riverinu impresivnu statistiku koja se jednostavno više ne može ignorirati.

Rivera je svoj zahtjev i prozivku ponovio i kasnije na svom službenom Twitteru. S obzirom na ozljedu Codyja Garbrandta, situacija u bantam kategoriji je vrlo zanimljiva te je na UFC-u da odluči u kojem smjeru planiraju krenuti prije nego što se aktualni prvak vrati u Octagon.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI