Rivera dopustio Moraesu dodatnih 4.5 kilograma, ali ovaj ipak odustao: To su bili njegovi uvjeti, pun je govana!

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.12.2017 17:54h Autor:

Jimmie Rivera

Iako je na trenutak izgledalo kao da je Jimmie Rivera pronašao zamjenu i spasio svoj nastup na UFC-u 219 ovog vikenda čini se da je njegovo dogovaranje borbe s Marlonom Moraesom ipak ostalo samo na razini poruka.

Podsjećamo, Moraes se ponudio uskočiti kao zamjena za Johna Linekera nakon što je Brazilac zbog ozljede otkazao nastup samo pet dana prije eventa. Lineker je već bio zamjena za orginalnog protivnika, bivšeg bantam prvaka Dominicka Cruza.

Rivera je pristao na borbu s Moraesom i čak mu dozvolio prekoračenje od jedan kilogram kako bi mu olakšao neplanirano skidanje kila. S obzirom da se Moraes sam ponudio situacija je izgledala obećavajuće, no zatim je Brazilac navodno počeo s dodatnim zahtjevima.

Rivera tvrdi da je Moraes tražio borbu na još većoj kilaži, odnosno da je tražio borbu u perolakoj kategoriji, 4.5 kilograma iznad. Rivera je pristao, no Moraes je navodno ipak odustao od cijele priče.

“Samo da razjasnim situaciju”, napisao je Rivera putem Twittera. “Ja sam u Vegasu spreman za borbu. Propustio sam Dan zahvalnosti. Propustio sam Božć. Prospustio sam medeni mjesec. Bio sam spreman. Bio sam profesionalan. Cruz je otpao. Lineker je otpao. Marlon je pun govana. Ispričavam se fanovima, prijateljima i obitelji. Marlon Moraes je odbio 4.5 kilograma. To su bili njegovi uvjeti, ja sam pristao i onda je povukao ponudu.”

Četvrtorangirani Rivea će tako ipak morati pričekati iduću godinu da vrati u akciju, a već se ponudio borcima rangiranim iznad njega, aktualnom prvaku T.J Dillashowu, Cruzu i Codyju Garbrandtu.
+

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI