Ristie: Kao i uvijek, idem na nokaut

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.02.2014 18:45h Autor:

Andy Ristie

Gloryev prvak u lakoj kategoriji Andy Ristie, u Zagrebu će braniti svoj naslov prvaka protiv izazivača Davita Kirie iz Gruzije, koji je upao naknadno i veliki je autsajder, no Ristie je još jednom potvrdio da on uvijek ima isti cilj, nebitno tko mu je protivnik.

"Žao mi je što je Hollenbeck odustao od borbe, no razumijem da je to zbog pravog, ljudskog razloga. Želim mu sve najbolje u vatrogasnom treningu i vjerujem da ćemo ga ponovno vidjeti u Gloryevom ringu jednog dana", rekao je nizozemsko-surinamski borac te dodao: "Sada će Davit Kiria dobiti priliku pokazati koliko vrijedi, nezgodan je i srčan te vrlo dobar borac, no i ja sam, biti će to sjajan meč."

Kiria je vrlo atraktivan borac koji kroz cijeli meč traži akciju i samim time je atraktivan za publiku, a to raduje i samog prvaka. "Ne mislim da je Kiria teži protivnik od Hollebecka, no mislim da je bolji tehničar. Sviđa mi se njegov stil i jedva čekam boriti se protiv momka koji ima karate pozadinu", rekao je o gruzijčevom načinu borbe, a svojoj taktici nije puno razmišljao: "Ja ću se boriti kao i uvijek, idem naprijed i idem nokautirati protivnika. Moj je plan biti aktivan i raditi, a kada se otvori prilika i završiti svog protivnika, tako sam se uvijek borio i tako ću i nastaviti".

Borba između Ristiea i Kirie održati će se u Zagrebu 8. ožujka na Glory 14 eventu, a pošto je riječ o borbi za naslov prvaka, biti će to meč na pet rundi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI