Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Riješeni problemi Overeema i ekipe, bori se u Bostonu | Fight Site

Riješeni problemi Overeema i ekipe, bori se u Bostonu

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.07.2013 08:54h Autor:

Alistair Overeem

Prvi UFC-ov event koji će se emitirati na Fox Sports 1 TV kanalu u Bostonu našao se u velikoj opasnosti nakon što su lokalni politički čelnici odlučili malo zakomplicirati život UFC-ovim djelatnicima najavom da se nitko neće moći boriti ako nema svoj broj socijalnog osiguranja, koji je u SAD-u neki oblik OIB-a u Hrvatskoj.

Massachusetts je jedina savezna država u SAD-u koja ima navedeno pravilo.

Dana White ipak nije paničario, bacio se zajedno sa svojim suradnicima na posao ne bi li spasio event koji im je prilično bitan i na kojem je bilo ugroženo nekoliko mečeva stranih boraca, uključujući Alistaira Overeema.

Najavio je da će sve probleme riješiti i da nitko neće ostati bez dogovorene borbe, a u nedjelju navečer po našem vremenu slavodobitno je objavio da je svoje obećanje i ispunio te da su riješene sve prepreke.

"Kad se dogode takve stvari najjednostavnije bi bilo premjestiti nekoliko borbi i pronaći zamjene, ali to nam je uvijek posljednja opcija. Uspjeli smo riješiti ovaj problem. Već smo na takve stvari naviknuli, uvijek se nešto događa, uvijek nešto treba srediti, tako da nikad ne radimo probleme", rekao je predsjednik UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI