Riddle: Više bih zaradio u McDonaldsu nego kao borac

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.02.2014 19:44h Autor:

Matt Riddle

Nakon što se prije nekoliko dana oglasi Chris Leben, rekavši kako mu nakon UFC karijere nije ostalo ništa novaca, sada se javio i Matt Riddle, bivši UFC-ov borac, a sada član Titan FC-a, koji je izjavio kako ne može živjeti od borbi, nego da se bori iz ljubavi prema tom sportu.

Matt Riddle će pokušati oživjeti svoju karijeru na prvom velikom eventu Titan FC-a, nakon što su postali organizacija veće financijske moći, koji je na rasporedu 28. veljače. Riddle će nastupiti protiv još jednog bivšeg UFC-ovog borca Michaela Kuipera, a kao najavu te borbu, dao je izjavu za portal Sherdog.

"Odlučio sam se vratio jer nisam prestao trenirati, a kada treniram želim se boriti. 28 mi je godina i moje najbolje vrijeme je sada i možda tek dolazi. Borim se od svoje dvadesete i to je dio mene", rekao je Riddle  zašto se odlučio vratiti, a objasnio je zašto je prvotno donio odluku o kraju karijere: "Odlučio sam završiti karijeru jer mi Bellator nije htio produžiti ugovor, odnosno dati da se borim u 2013. godini. Vidio sam da drugim borcima ispunjavaju želje i ponašaju se bolje prema njima nego prema meni i to je bilo to. Dodatni poticaj bio je i raniji otkaz iz UFC-a zbog marihuane. Ovaj sport je postao biznis i politika i bio sam umoran od tog svega."

"Nisam bio dobro plaćen također, vjerujem da bih više zaradio i bolje živio da sam radio u McDonaldsu nego što se borim, no borim se zato što to volim. Sada imam nastup za Titan, plaćen sam 5000 dolara u što je ubrojeno apsolutno sve, a to mi je jedva dovoljno da pokrijem troškove priprema. No, jednostavno želim se vratiti, boriti se, ujedno se zabaviti, a i dokazati sam sebi i fanovima gdje sam, odnosno da još uvijek nisam za otpisati.", rekao je Riddle na kraju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI