Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Riddle: Ne bih se vratio u UFC ni da me mole! | Fight Site

Riddle: Ne bih se vratio u UFC ni da me mole!

UFC 05.03.2013 09:36h Autor:

Matt Riddle

Matthew Riddle samo je posljednji na podužem popisu boraca koji su nedavno dobili otkaz iz UFC-a, a razlog za njegov odlazak nisu loši rezultati, već pad na doping testu zbog korištenja marihuane.

Njegov otkaz je pomalo sporan zbog toga što Riddle ima dozvolu za korištenje marihuane u medicinske svrhe u saveznoj dražavi Nevada gdje i živi, a on je na doping testu pao izvan Nevade.

Riddle je očito ljut na UFC te više nikad nema namjeru vratiti se u tu organizaciju. "Iskreno, ne smeta me što više nisam u UFC-u, napravio sam im tamo već dovoljno štete i poremetio neke planove. Zabavio sam se boreći i prilično lijepo zaradio", rekao je Matt.

"Ne bih se iznenadio da me za godinu ili dvije zovu natrag, pogotovo ako ubilježim dobre rezultate u drugim organizacijama, ali ja ću ih tada odbiti, nemam se plan vratiti kod njih čak ni kad mi molili da ponovno uđem u njihov oktogon", otkrio je Riddle.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI