Rich Franklin odbio borbu u svom rodnom gradu Cincinatiu

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.03.2014 19:27h Autor:

Rich Franklin

Bivši UFC-ov prvak u srednjoj kategoriji i budući član kuće slavnik, Rich Franklin, odbio je nastupiti na UFC-ovom eventu u njegovom rodnom gradu Cincinatiu. Kako je Ariel Helwani prenio, razlog su poslovne obaveze.

Richu Franklinu bio je ponuđen nastup (koji bi vjerojatno bio oproštajni) na UFC-ovom eventu u Cincinatiu, njegovom rondom gradu. Protivnik mu je trebao biti Antonio Rogerio Nogueira,a borba se trebala održati u poluteškoj kategoriji. No, Franklin je otkazao, a razlog su poslovne obaveze.

Naime, Franklin je prije nekog vremena pokrenuo biznis sa "Juice barovima" i slastičarnicama te mu to oduzima mnogo vremena i iz tog razloga odbio je nastupiti u svom rodnom gradu, u kojem čak postoji i "Rich Franklin Day", kojeg su građani ustanovili u čast ovom borcu i ponosu njihovog grada.

Ovo je možda znak da će se Franklin ipak umiroviti, iako je ostavio otvorenu opciju povratka za još jednu borbu, na koliko ga i veže ugovor s UFC-ov. Ovaj profesor matematike i fizike je svoju posljednju UFC borbi imao u studenom 2012. godine kada ga je nokautirao još jedan veteran, Cung Le.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI