Ricardo Lamas vraća se sjajnom borbom u lipnju

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.04.2019 09:05h Autor:

Ricardo Lamas

Lipanjski UFC 238 donosi nam prvu ovogodišnju borbu jednog od najuzbudljivijih boraca u cijeloj UFC promociji. U pitanju je Ricardo Lamas, koji će se tamo boriti protiv još jednog borca sličnog stila, Calvina Kattara.

Ricardo Lamas (19-7, 10-5 UFC) bivši je izazivač za titulu perolake kategorije, koji se kroz godine profilirao kao jedan od onih boraca za koje uvijek znaš da će pružiti zabavnu borbu. Neki njegovi ratovi se i dan danas pamte, a značajno je kako kroz cijelu svoju UFC karijeru uspješno drži status Top 15 borca, unatoč nekim padovima u formi. Trenutno se nalazi u situaciji gdje se ponovno može podići, nakon sjajne pobjede koju je u studenom upisao protiv Darrena Elkinsa. Borbu ranije je podijeljenom odlukom poražen od Mirsada Bektića u sjajnoj neizvjesnoj borbi.

Ovaj nastup Lamas će ipak morati braniti svoj status, odnosno ranking 11. borca perolake kategorije. Njega će napasti borac koji se u rankingu tek našao. U pitanju je Calvin Kattar (19-3, 3-1 UFC), borac čija su sva četiri dosadašnja UFC nastupa ponudila uzbuđenje. U pitanju je 31-godišnjak koji je pokazao potencijal za velike stvari. Da bi potvrdio je li spreman za Top 10, morat će proći Lamasa koji tvrdi kako i dalje nije izgubio motivaciju.

Ova borba odlazi na UFC 238, koji se 8. lipnja održava u Chicagu, a isti bi trebala predvoditi borba za titulu UFC-ove bantam kategorije, između Marlona Moraesa i Henrya Cejuda.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI