Ricardo Lamas: Smisla mi ima jedino borba protiv Frankie Edgara, a i on tako razmišlja

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.01.2017 20:26h Autor:

Michelle Waterson i Ricardo Lamas

Standardni član samog vrha UFC-ove perolake divizije, Ricardo Lamas, izrazio je želju za borbom protiv Frankiea Edgara, usput dodavši kako mu ta borba jedina ima smisla. S druge strane dolaze informacije kako i bivši prvak lake kategorije slično razmišlja.

Lamas (17-5, 7-3 u UFC-u) se nakon pobjede protiv Charlesa Oliveire nalazi na trećem mjestu službene UFC ljestvice do 66 kilograma i u fazi gdje već polako treba razmišljati o izazovima koji su ispred njega. U takvoj poziciji kaže da mu samo jedna borba zvuči kao nešto što bi se trebalo dogoditi.

“Jedina borba koja mi u ovom trenutku ima smisla i jedina koju želim je protiv Frankiea Edgara. Čitao sam neki njegov interview gdje je i on rekao nešto slično tome. Edgar je rekao da želi borbu koja ima smisla te da sam to ja, pa bi trebali to odraditi. Uistinu bih volio tu borbu i nadam se da će ju UFC organizirati”, rekao je “The Bully”.

Ispred Lamasa se na ljestvici nalaze samo prvak Aldo, privremeni prvak Holloway te Edgar, a za Edgara se također može prokomentirati kako bi ovo bila najbolja opcija za njega. Naime, bivši dvostruki izazivač u ovoj kategoriji se borio protiv većine ostalih boraca iz vrha, a i sam ranking obojice nalaže kako ovo ima smisla. Lamas ima i neku viziju termina u kojem bi se to moglo dogoditi.

“U nekom savršenom svijetu, volio bih se boriti protiv Edgara početkom travnja. Imam nekih obiteljskih i privatnih stvari u ovom trenutku pa zbog toga bih onda bio spreman. Nakon što mi majka završi s kemoterapijama ću skinuti veliko breme i to će mi dati dva mjeseca da se kvalitetno pripremim za borbu u tom terminu.”

Edgar je u svom posljednjem nastupu savladao Jeremya Stephensa, koji je također nedavno izjavio kako bi se volio boriti protiv Lamasa. No, njega vjerojatno ne zanima borac koji dolazi iza poraza, a i susret s Edgarom zvuči puno zanimljive.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI