Ricardo Lamas odradio sparing s Garrethom Holeveom, borcem s Downovim sindromom (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.11.2015 18:46h Autor:

foto: Instagram

Ricardo Lamas je u svoj pripremni kamp, gdje odrađuje treninge za ovotjednu borbu protiv Diega Sancheza, doveo i Garretha Holevea, MMA borca s Downovim sindromom.

Nedavno smo pisali o Garrethu Holeveu, MMA borcu koji vodi jednu drugu borbu, borbu za pravom boriti se u MMA kavezu. Sve više profesionalnih boraca izuzetno cijeni tog momka, a jednu lijepu gestu napravio je član UFC-ove perolake kategorije, Ricardo Lamas. On je Garretha pozvao u svoj kamp te su zajedno odradili jedan sparing.

Nešto više o tome rekao je Lamas, koji je na Instagram postavio nekoliko zajedničkih fotografija, napisavši kako je odradio trening s pravom zvijeri te da ga je razbio.

"Upoznao sam Garretha prije par godina na UFC-ovom sajmu u Las Vegasu. Malo prije toga sam pogledao priču o njemu i moram priznati kako me fascinirao. Bio sam jako uzbuđen oko toga da ga upoznam, a isto je tako bio i on da upozna mene. Tako smo ostali u kontaktu preko društvenih mreža i slali smo si poruke s vremena na vrijeme. Pošto on živi u Miamiu, čim je saznao da ponekad treniram na Floridi, pitao me može li doći da treniramo zajedno. Rekao sam apsolutno da i obećao sam mu to čim idući put budem u blizini. Tako smo dogovorili dan te smo to i odradilo. Mislim kako je važno da mi sportaši radimo ovakve stvari i pomažemo koliko god možemo", rekao je Ricardo.

Garreth je bio presretan zbog te prilike, a to se moglo vidjeti i statusima na njegovom Twitter profilu. Također je tamo postavio i video koji donosimo ispod teksta.

Ricardo Lamas se u subotu sastaje s Diegom Sanchezom, kojem će to biti prva borba u perolakoj kategoriji. Lamasu će to biti prvi nastup nakon poraza od Chada Mendesa u travnju.

 

 

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI