Rezultati velike FS ankete: Unatoč svemu i dalje više vjerujete Cainu nego Ngannou!

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.12.2018 15:46h Autor:

Ilustracija

Hoćemo li doživjeti povratak Caina Velasqueza u elitnu svjetsku MMA promociju? Za sada se još uvijek ne zna, no ako je vjerovati dobro obavještenim “insajderima”, UFC radi na meču protiv Francisa Ngannoua na prvoj “UFC on ESPN” priredbi u veljači 2019.

Velasquez je spreman! To je jasno dao do znanja u nekoliko navrata, a sada je sve stvar dogovora i novca koji je UFC spreman ponuditi svom bivšem prvaku. U ovako podmakloj fazi karijere koja je obilježena teškim ozljedama jasno je da se Meksikanac neće ići “grlom u jagode” prihvaćajući riskantne mečeve za malo novca.

A dvoboj protiv “Predatora” jest svakako riskantan. U to se na vlastitoj koži nedavno uvjerio i Curtis Blaydes, koji je tri mjeseca priprema prosuo za nekoliko sekundi samo zato što na vrijeme nije dignuo lijevu ruku. I sve je bilo gotovo, prije nego što je i počelo!

(VIDEO) Velasquez videom najavio povratak, ali i otkrio u čemu i kome je problem!

Naša posljednja anketa koja je sakupila više od 2000 glasova u samo par dana se bavila upravo potencijalnim mečem između Caina Velasqueza i Francisa Ngannoua! Vrijeme je da podvučemo rezultate i saznamo tko je favorit u očima posjetitelja Fight Sitea…

Najviše glasova, čak 55 posto, je otišlo na odgovor da će “Velasquez slaviti prekidom!” Kada tom odgovoru dodate još 14 posto koji vjeruju u pobjedu meksičkog borca odlukom sudaca, dolazite do čak 69 posto onih koji su uvjereni u slavlje bivšeg UFC prvaka.

Kamerunac ima znatno manju podršku. Ipak, 29 posto čitatelja Fight Sitea vjeruje da će “Predator” pobijediti Velasqueza prekidom. To je svakako respektabilna brojka koja samo pokazuje koliko je opasan i neugodan Ngannou. Ali i koliko ga naši posjetitelji cijene.

Zanimljivo, iako je opcija “Ngannou slavi odlukom sudaca” dobila 9 glasova, s obzirom na ukupni broj glasača u ovoj anketi tih devet glasova i dalje spada u statističku pogrešku i ne iznosi niti jedan postotni poen.

Više ljudi se odlučilo za “Tko su ta dvojica?”. Taj je odgovor dobio 2 posto glasova.

Zahvaljujemo svima na izdvojenom vremenu, a rezultate ankete možete dodatno prokomentirati ispod ovog teksta. Hvala vam!

CAIN ili NGANNOU?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI