Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Rezultati velike FS ankete – “Dean je dobro odlučio, Lawler je zaspao!” | Fight Site

Rezultati velike FS ankete – “Dean je dobro odlučio, Lawler je zaspao!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.03.2019 14:19h Autor:

Herb Dean i Robbie Lawler

U samo dva dana naša posljednja anketa na Fight Site portalu je sakupila gotovo 2000 glasova što pokazuje velik interes za našim anketnim pitanjem kao i za čitavim netom održanim UFC-ov 235, gdje smo vidjeli neke vrlo zanimljive borbe, ali i kontrovezne trenutke.

Tema ankete se ticala kontroverzne odluke suca Herba Deana da zaustavi meč između Lawlera i Askrena u trenutku kada je ovaj potonji imao svog protivnika u tkz. “bulldog” gušenju. Bivši prvak se ekspresno ustao na noge te tvrdi da niti u jednom trenutku nije bio ugrožen, a snimka zaista pokazuje da je sucu gestikulirao prstom prema gore da je u redu. No, mnogi analitičari i UFC fanovi smatraju da je Lawler na trenutak pao u nesvijest da bi se vrlo brzo probudio pa Deanovu odluku smatraju ispravnom.

Rezultati naše ankete pokazuju da 50 posto čitatelja našeg portala smatra identično te vjeruje da je iskusni sudac Herb Dean postupio ispravno. Odgovor “Da, Lawler je pao u nesvijest” je sakupio čak polovicu svih glasova!

Da je dilema stvarna, a odluka kontroverzna, pokazuje drugi najpopularniji odgovor koji je sakupio čak 30 posto glasova i glasi – “Ne, sudac je pogriješio”. Ako tome pridružite 16 posto onih koji se ne mogu odlučiti, dolazite do vrlo podijeljenog stava javnosti. Najmanje glasova, tek 4 posto, je dobio odgovor “Nisam gledao meč”.

Svima koji su sudjelovali u ovoj anketi zahvaljujemo na utrošenom vremenu i trudu. Rezultate ankete možete prokomentirati ispod ovog teksta.

Je li Herb Dean trebao prekinuti meč Lawler vs. Askren?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI