Rezultati rekordne ankete na Fight Siteu: Khabib nije najodgovorniji za kaos na UFC-u 229!

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.10.2018 12:45h Autor:

Khabib Nurmagomedov

Vrijeme je da podvučemo crtu i zaključimo anketu koja je privukla rekordan broj glasova na Fight Site portalu. Prije nekoliko dana smo vas pitali “Tko je glavni krivac za kaos na UFC 229 priredbi?, a odgovor na to pitanje je dalo čak 5000 posjetitelja naše stranice i na tome vam se najljepše zahvaljujemo.

Odmah na početku analize rezultata valja naglasiti da se radi o prilično izjednačenim brojkama, odnosno da prva dva odgovora dijeli tek tri posto glasova.

Najviše, 30 posto posjetitelja Fight Sitea se odlučilo za Conora McGregora. Iako Irac nije bio taj koji je započeo čitav kaos nakon što je meč protiv Khabiba završio, očito naši čitatelji gledaju širu sliku. A upravo je u širem shvaćanju čitave priče “Notorious” taj koji je započeo neprijateljsko ponašanje prema ruskom protivniku.

Na drugoj poziciji, sa samo tri posto manje sakupljenih glasova, se smjestio odgovor “UFC”. Ponovno je naša publika odlučila u jednadžbu krivice ubaciti nekoga tko na licu mjesta nije imao nikakvu odgovornost za nemile scene, no u široj slici itekako snosi krivnju. Upravo je UFC dopustio McGregoru ponašanje koje nepriliči sportašu, a to je, prema vašem razmišljanju, u konačnici donijelo do kaosa na priredbi u T-Mobile areni.

Khabib Nurmagomedov, čovjek koji je “bacio prvi udarac” je treći najveći krivac prema rezultatima naše ankete. Da je ruski prvak najodgovorniji smatra 22 posto čitatelja Fight Sitea. 16 vjeruje da su “krivi svi zajedno”, dok se 5 posto odlučilo za BJJ majstora i McGregorovog sparing partnera Dillona Danisa.

Danis je bio meta Khabiba Nurmagomedova kada je preskočio ogradu. Prvotno se vjerovalo da je Danis izazivao Khabiba, no kasnije se saznalo da je Khabibov menadžer bio taj koji je inicirao sukob s Danisom pored kaveza, što je u konačnici dovelo do reakcije Nurmagomedova.

Zahvaljujemo svima na sudjelovanju u ovoj rekordnoj anketi! Rezultate možete prokomentirati ispod članka. Tko zna, možda se nešto promijenilo u ovih tjedan dana i sada imate drugog krivca!

Tko je glavni krivac za kaos na UFC 229 priredbi?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI