Rezultati ankete: Evo koga želite kao sljedećeg protivnika Stipe Miočića…

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.05.2017 15:06h Autor:

Velasquez, Werdum, Miočić i Dos Santos (Instagram)

Nakon nekoliko dana vrijeme je za prvu analizu rezultata posljednje ankete Fight Sitea u kojoj smo Vas pitali “Koga želite sljedećeg vidjeti kao protivnika Stipe Miočića?”.

Od za sada respektabilnih gotovo 1400 glasova čak 62 posto, odnosno 836 je otišlo na bivšeg UFC prvaka i jednog od najboljih teškaša u povijesti Meksikanca – Caina Velasqueza. Ovaj odgovor i ne iznenađuje previše s obzirom da je Cain posljednji od velike petorke iz vrha UFC-a kojeg Stipe još uvijek nije nokautirao. Redom su padali bivši Hunt, Arlovski, Werdum, Overeem i Dos Santos. Sa slavljem protiv Velasueza “Vatrogasac” bi doslovno pomeo i očistio diviziju…

Na drugom mjestu želja je kamerunska zvijer s francuskom putovnicom i američkim prebivalištem – Francis Ngannou. Njega kao sljedećeg protivnika Stipe Miočića želi vidjeti 22 posto posjetitelja Fight Sitea.

9 posto je dobio pobjednik dvoboja Werdum vs. Overeem  što je u realnosti možda opcija koja će u konačnici i prevagnuti znajući da je Velasquez ozlijeđen, a Ngannou još uvijek nije zaradio svoju izazivačku ulaznicu.

Četvrti izbor je bio jedini čovjek koji je za sada svladao Stipu Miočića bez da je američko-hrvatski nokauter poraz i osvetio. Naravno, radi se o Stefanu Struveu – nizozemskom “Neboderu”. On kao sljedeća opcija protivnika Stipe Miočića je dobio 6 posto.

Tek jedan posto glasova je otišlo na odgovor “netko drugi”, što samo pokazuje da MMA fanovi žele nekoga od ranije navedenog izbora. Drugi ih ne zanimaju…

Anketa ostaje aktiva još nekoliko dana, a rezultate (dosadašnje) možete prokomentirati u komentarima ispod članka.

Hvala na glasovima i utrošenom vremenu.

Koga želite sljedećeg vidjeti kao protivnika Stipe Miočića?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI