Rezultati ankete: Čitatelji Fight Sitea uvjereni u Miočićevu pobjedu prekidom!

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.09.2016 13:28h Autor:

Miočić vs. Overeem

Ostalo je još nešto manje od dva dana do UFC-a 203, a mi smo od vas zatražili prognozu glavnog meča večeri, onog koji će nam odgovoriti na pitanje hoće li Stipe Miočić po prvi puta obraniti pojas do kojeg je stigao u brazilskoj Curitibi ili će Overeem dodatno zacementirati svoje mjesto u borilačkoj povijesti?

Točno pitanje posljednje Fight Site ankete glasilo je: “Kako će završiti dvoboj Miočića i Overeema?”, a svoje mišljenje na tu temu je s nama, u ovim trenucima, podijelilo oko 3500 čitatelja.

Vas čak 68% smatra kako će Stipe Miočić nastaviti u istom tonu kakvom smo svjedočili u Brazilu, a samim time i svladati Alistaira Overeema na eventu koji nas očekuje 10. rujna u Clevelandu. Ako se vaša prognoza pokaže točnom, to bi trebala biti prva uspješna obrana pojasa za novopečenog prvaka. Drugi najpopularniji odgovor na ranije spomenuto pitanje je “The Reemova” pobjeda prekidom za koju se odlučilo 21% čitatelja.

Rijetki su oni koji vjeruju da bi o ovom dvoboju mogli odlučivati suci te vas svega 8% smatra kako će aktualni prvak zadržati pojas tek nakon sudačkih kartica, dok je samo 2% čitatelja izabralo Nizozemca kao pobjednika nakon posljednjeg zvona.

Pomalo očekivano, od pet ponuđenih odgovora, najmanje glasova (1%) je prikupio onaj kojim ste mogli iskazati nezainteresiranost ovim pitanjem.

Kako će završiti dvoboj Miočića i Overeema?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI