Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Rezultati ankete: Čitatelji Fight Sitea otkrili svog favorita u utrci za Miočićevog izazivača | Fight Site

Rezultati ankete: Čitatelji Fight Sitea otkrili svog favorita u utrci za Miočićevog izazivača

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.09.2016 11:22h Autor:

Werdum, Velasquez, Miočić, dos Santos (Instagram)

Stipe Miočić je zadržao pojas teškaškog prvaka i nakon prvog UFC-ovog posjeta Clevelandu. Snagu njegovih udaraca ovoga je puta na svojoj koži osjetio Alistair Overeem, a odmah po zahvršetku eventa se postavilo pitanje tko je idući na redu za susret s aktualnim vladarom najpopularnije kategorije.

U trenucima nakon Stipine prve obrane i postavljanja ove ankete, u obzir su dolazila samo tri imena (Cain Velasquez, Fabricio Werdum i Junior dos Santos), a nešto kasnije se čak pojavila i zanimljiva mogućnost organizacije ‘super fighta’ s Jonom Jonesom.

Zatim je i Stipe objavio kako želi malo odmora jer ipak je ove godine odradio već tri nastupa, a nije imao ni priliku sa ženom otići na medeni mjesec. Sve to dovelo je čak i do mogućeg susreta između Caina Velasqueza i Fabricija Werduma, susreta koji bi trebao odrediti ime s kojim će se Miočić suočiti u svom idućem ulasku u oktogon.

No da se vratimo na početak. Između tri originalna potencijala protivnika, čitatelji Fight Sitea su sa 67% glasova, u anketi koja je prikupila 2131 glas, svoju podršku dali Cainu Velasquezu. Kao drugi favorit u ovoj utrci se našao Brazilac dos Santos. Borac koji je Miočiću nanio posljednji poraz u karijeri prikupio je 18% glasova.

Vas svega 9% se odlučilo za donedavnog prvaka Werduma, dok je 7% naših čitatelja ostalo neodlučno.

Zahvaljujemo se na svim glasovima i komentarima.

Tko najviše zaslužuje napad na Miočićevu titulu?
  • Cain Velasquez x 1.424 puta67%
  • Junior dos Santos x 375 puta18%
  • Fabricio Werdum x 187 puta9%
  • Ne znam, svejedno mi je x 145 puta7%

Ukupno glasano: 2.131 puta

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI