Reza Madadi: Dokazat ću da sam nevin i vratiti se u UFC gdje pripadam

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.02.2014 12:02h Autor:

Reza Madadi

Reza Madadi je na slobodi i priprema se za svoj novi nastup, i to u švedskoj organizaciji Superior Challenge, gdje je i nastupao prije potpisa za UFC. Tim putem je dao interview za MMA Viking, portal koji prati skandinavsku MMA scenu, gdje se osvrnuo na svoju karijeru te na tužbu i sudsku odluku koja bi ga trebala poslati iza rešetaka na godinu i pol dana.

"Mad Dog" je ponovno sa svojim timom i prijateljima, među kojima je i Alexander Gustafsson u Allstars trening centru. Prije otprilike pola godine osuđen je na zatvorsku kaznu zbog provale u prodavaonicu luksuznih torbica, no zbog žalbenog procesa još uvijek je na slobodi te se nada dokazati svoju nevinost u tom slučaju. Madadi je i prije bio osumnjičen za jednu od najvećih pljački u novijoj švedskoj povijesti, kada je organizirana ekipa helikopterom doletjela na zgradu i otuđila oko četiri milijuna eura, no na kraju je oslobođen sumnje.

"Mnogi žele znati što se događa pa evo, imao sam jako teško razdoblje, no ovdje sam. Dosta se promijenilo, no to je život, glavno da ponovno treniram", rekao je Reza na pitanje što se događalo u posljednje vrijeme. Prije nego je optužen impresivno je savladao Michael Johnsona i čekao borbu protiv Michaela Chiese.

"Bio sam na putu do svog auta, policajci su izletjeli, uhvatili me, zadržali u zatvoru tri mjeseca i optužili me bez dokaza. Nemaju ništa, imaju jednu izjavu svjedoka, no ne želim o tome. Umoran sam od tog sranja, nisam glup, imao sam najbolje razdoblje u životu, veliku pobjedu, veliku borbu ispred mene i razmišljao sam samo o tome, nisam imao nikakvog razloga za takve stvari", rekao je Madadi o slučaju za koji je optužen.

Nakon sudačke odluke UFC je raskinuo ugovor s njim te se ogradio od svake povezanosti s ovim borcem, koji je već godinama jedan od najpopularnijih boraca u Švedskoj. "Moj je cilj vratiti se u UFC, imam tri pobjede u tri nastupa i moje je mjesto tamo. Čim dokažem svoju nevinost vjerujem da ću se vratiti tamo, jednostavno ne vidim razlog zašto me ne bi uzeli nazad nakon što očistim svoje ime."

"Nije bilo lako gledati Michaela Johnsona kako je uništio Joea Lauzona, znajući da sam ja pobijedio istog tog Johnsona. No, bio sam ponosan na sebe, shvatio sam koliko sam dobar. No, isto tako, drago mi je zbog Johnsona, dokazao se kao sjajan momak i ne tvrdim da ne bi mogao dobiti i mene, ovo je slobodna borba, svašta se može dogoditi", također je rekao Reza te za kraj dodao: "Najviše mi je žao što nisam mogao dobiti priliku da se obratim ljudima, da im kažem da sam nevin, no vjerujem da će i to doći na svoje."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI