“Revanš protiv Conora? Može, ali uz najveći honorar u UFC povijesti!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.10.2018 18:41h Autor:

Luke Rockhold i Khabib Nurmagomedov

Nije dugo trebalo prije nego se počelo glasno govoriti o revanšu Khabiba Nurmagomedova i Conora McGregora. Već smo čuli više informacija kako Irac to želi što prije, ali sa strane Khabiba, koji se vratio kući u Dagestan, za sada još nema nikakvih izjava. No, zato je svoje mišljenje iznio njegov timski kolega, Luke Rockhold.

Priča o potencijalnom revanšu svakako će neko vrijeme biti vruća tema, posebno ukoliko obje strane iskažu interes za tako nečime. Ipak, potencijalne suspenzije Khabibu Nurmagomedovu će to svakako na neko vrijeme otkazati, a teško je zaključiti i hoće li UFC biti spreman McGregora još jednom baciti u žrvanj borcu koji ga je tako izdominirao. Oni će vjerojatno htjeti svoju najveću zvijezdu vratiti pobjedama, jer dva poraza u nizu bi vrlo ružno izgledala. Što se tiče Khabiba i njegovih ambicija, on nikad nije birao protivnike, no Luke Rockhold, njegov timski kolega, smatra kako će ovog puta ipak iznijeti neke svoje uvjete.

“Ukoliko želite revanš, ukoliko ljudi uistinu žele revanš i ukoliko misle kupiti prijenose za revanš, morati će platiti Khabiba”, rekao je Rockhold, koji se nedavno vratio u American Kickboxing Academy, nakon što je neko vrijeme lutao po drugih dvorana u potrazi za novim iskustvima. Još je dodao kako misli da će taj honorar morati biti itekako velik.

“Khabibu trenutno u životu ne treba apsolutno ništa. Tako da mislim da će mu trebati dati jako, jako velik ček. Vjerojatno će mu morati dati najveći honorar u povijesti MMA sporta. Znam Khabiba, razgovarao sam s njim i ukoliko želite revanš, morati će se tu pojaviti rekordne brojke.”

Rockhold se trenutno priprema za UFC 230 borbu protiv Chrisa Weidmana, nakon čega bi vjerojatno i on trebao dobiti novu priliku za titulu, odnosno za povratak naslova prvaka UFC-ove srednje kategorije. Naravno, ukoliko uspije savladati Weidmana i po drugi put. Prvi put je uspješan bio u prosincu 2015. godine, kada mu je i preoteo UFC titulu prvaka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI