Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Revanš Jonesa i Cormiera planira se za travanj u New Yorku | Fight Site

Revanš Jonesa i Cormiera planira se za travanj u New Yorku

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.12.2015 18:11h Autor:

Jon Jones i Daniel Cormier

Iako MMA u saveznoj državi New York još uvijek nije legaliziran, UFC je za 23. travnja rezervirao dvoranu Madison Square Garden, a plan im je da taj event predvodi povratak Jona Jonesa i njegova prilika za vraćanje pojasa prvaka.

Vlasnik UFC-a Lorenzo Fertitta i dalje vjeruje kako će se do travnja napokon sve riješiti te da će New York prestati biti posljednja američka savezna država gdje je MMA zabranjen. UFC se već dugo sudi s vlastita u New Yorku, no Fertitta vjeruje kako je napokon došlo vrijeme da im se otvore vrata.

“Mislim kako je ovo ispred nas napokon ta godina. Znam da sam rekao već više puta nešto slično te da smo već više puta vjerovali da smo blizu rješenje, no ovog puta mi se uistinu čini da će to biti to. Vjerujem kako će se odluka znati sredinom siječnja”, rekao je Fertitta.

Nije tajna da bi na tom eventu voljeli vidjeti najboljeg borca svijeta. Jon Jones je rođen u New Yorku, ali putevi karijere su ga prisilili na odlazak iz svog rodnog grada. Niti njemu ne bi bilo ništa bolje nego da se vrati na način da se bori za pojas bez kojeg je ostao.

“To bi bilo nevjerojatno i sjajna stvar za nas i Jona”, rekao je Fertitta, nastavivši: “Jones mi djeluje da se sredio i da je trenutno u jako dobrom stanju. Imao je svojih osobnih problema, no i pored toga je sve što je radio u oktogonu bilo nevjerojatno. Sad kad imamo čovjeka koji će biti posvećen samo svojoj karijeri, bojim se i pomisliti na što će to izgledati”.

UFC trenutno nema zamjensku opciju za gore spomenuti datum. Čini se kako su i oni uvjereni da je napokon došao taj trenutak te da će “Velika jabuka” i najpoznatija dvorana na svijetu napokon dočekati UFC borce. Građani New Yorka su već na iglama.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI