Revanš Jonesa i Gustafssona na UFC-u 177!

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.05.2014 09:15h Autor:

Jones VS Gustafsson (foto: MMA Fighting)

Dvoboj između Jona Jonesa i Alexandera Gustafssona koji se održao na UFC-u 165 u Torontu prije devet mjeseci ostavio je mnogo repova iza sebe.

Nemali je broj onih koji ne smatraju da je sudačka odluka o pobjedi Jonesa bila pravedna, pa se još od jeseni prošle godine priča o dogovaranju revanša. Čini se da su se stvari napokon pomaknule s mrtve točke, UFC je u noći sa subote na nedjelju po našem vremenu objavio da se planira njihov revanš ovog ljeta.

Ponovni susret Jonesa i Gustafssona u oktogonu trebao bi se dogoditi na UFC-u 177 koji će se održati u Las Vegasu na samom kraju kolovoza, a to je okršaj kojem se Šveđanin iznimno veseli te je to u posljednjih nekoliko mjeseci više puta ponavljao…

"Jones zna, a i ja znam da sam loš protivnik za njega. Ne vjerujem da se on boji ili bježi od revanša, samo je svjestan toga da ga očekuje pakao ako se opet nađemo jednog dana zajedno u oktogonu, pa zbog toga ipak malo odgađa naš ponovni susret. Jedva čekam svoj idući meč, lijepa budućnost mi se smiješi i iznimno sm uzbuđen", rekao je Gustafsson.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI