Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Renzo Gracie: Nisam udario izbacivača jer je kukavica! | Fight Site

Renzo Gracie: Nisam udario izbacivača jer je kukavica!

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.05.2014 14:27h Autor:

Renzo Gracie

Nekadašnji PRIDE-ov i UFC-ov borac Renzo Gracie našao se u središtu skandala kad je ispred jednog noćnog kluba došao u sukob s izbacivačem. Nakon sukoba je priveden te je iz zatvora puštena uz jamčevinu, a na sudu će se morati pojaviti 17. srpnja.

Gracie nije mogao prihvatiti način na koji se izbacivač odnosio prema gostima kluba koje je vrijeđa, a između ostalog žene je nazivao debelima i ružnima. No, naglasio je da izbacivača nije pretukao jer se pokazao kao kukavica, a on s njima nema posla niti ih tuče.

"Nije se dogodilo ništa posebno. Ljudi su cijelu stvar napuhali. Okružni tužitelj me vidio i odlučio je zvati novinare, napraviti dramu i reći da smo organizirali grupni napad. Grupni napad je kada tri osobe tuku jednu i nanesu joj ozbiljne ozljede. To se nije dogodilo. Kad su pregledali snimke shvatili su da se nije ništa dogodilo osim što sam bacio čovjeka na pod, otišao u mount i kada sam ga krenuo tući rekao je: 'Zašto to radiš? Ne poznam te, zašto me tučeš?'", rekao je nakon izlaska iz zatvora Gracie.

"Morate shvatiti jednu stvar, obećavam da nikada neću udariti nekoga tko se preda. Čovjek se predao, tražio je da se baci ručnik. Tražio je da ode i nisam ga mogao udariti. Ustao sam, a u isto vrijeme jedan sjajni izbacivač kojeg znam dugo vremena je došao i rekao, 'Renzo, zašto ovo radiš? Ovaj tip ima dug jezik i samo vrijeđa ljude.' Ustao sam se i rekao mu, 'Nat, nisam znao da radiš danas. Otići ću i ispričavam se što sam došao ovdje, a da nisam prvo pričao s tobom.' Otišao sam, ali ovaj drugi je tada pozvao ostale izbacivače. Bilo ih je oko 20 i rekao im je da nas napadnu. Kako smo krenuli prema autu, izbacivači su krenuli na nas. Mi smo se držali i koračali unatrag dok nije došla policija. Kada su došli napravio je veliki skandal zbog kojeg smo uhićeni."

Imao je Gracie i poruku za pravosudni sustav.

"Shvatio sam da pravosudni sustav, iako je dobar i efikasan, puno puta ne funkcionira dobro. Mi smo jedini uhićeni. Ako se radilo o grupnom napadu to su napravila trojica koja su skočila na Igora. Srećom, nitko nije nikoga udario. Cijelo vrijeme bilo je samo držanja, ali ne i udaranja rukama i nogama. Jedino sam ja bacio nekoga dolje. Posvadio sam se samo s osobom koja nas tuži. Prema svakom tko je došao na vrata noćnog kluba on je bio vrlo bezobrazan. Da bi sve bolje shvatili reći ću vam da me je 15 izbacivača pozvalo na večeru i mogu dovesti koga god želim. Rekli su da su se nadali kako će se takvo što jednom dogoditi tom tipu. Toliko je omražen među njima. Vidio sam kako vrijeđa mnoge ljude. Osjetio sam da ako nešto meni kaže da ću ga udariti. No, bio je takva kukavica da ga nisam imao priliku udariti. Kada vidim kukavicu ja ga ne diram. Nakon što je napravio cijelu dramu predao se. Sada kaže da će me tužiti. Ja želim znati za što? Nikada nije bio ozlijeđen. Možda zato što sam sjedao na njemu. Tip ima 104 kg. visok je oko 190 cm i predao se. To su noćne more koje imam, nadam se da nikada neću imati takvog sina.", rekao je na kraju Renzo Gracie.

Sve će to ipak morati dokazati na sudu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI